Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Σαλαμίνας

Η ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Σαλαμίνας, μετά τον αδικαιολόγητο θόρυβο που ξέσπασε για την απουσία μας από την χθεσινή εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του καπετάν Λουκά ”Κουταλιανού” που έγινε στα τοπικά ΜΜΕ blogs και sites, ενημερώνουμε τους πολυπληθείς φίλους και μέλη μας.

Ουδέποτε ενημερωθήκαμε εγγράφως ή τηλεφωνικώς για οποιαδήποτε εκδήλωση από την παρούσα δημοτική αρχή, πολύ δε περισσότερο για την εν λόγω εκδήλωση. Προφανώς η κα Δήμαρχος προσωπικά και το επιτελείο της, έχουν επιλέξει μια διαφορετική δεοντολογική προσέγγιση με επιλεκτικές προσκλήσεις.
Να σημειωθεί δε ότι εμείς την έχουμε καλέσει σε όλες μας τις εκδηλώσεις πράγμα το οποίο και θα συνεχίσουμε να πράττουμε, άσχετα αν η ίδια επιδεκτικά μας αγνοεί όπως στην τελευταία εκδήλωση για την γιορτή της Μητέρας όπου και εστάλησαν προσκλήσεις στην ίδια και σε ΟΛΟΥΣ τους δημοτικούς συμβούλους
Για την ΔΗΜ. Τ.Ο. Σαλαμίνας
  Ο πρόεδρος
Νίκος Ελευθεριάνος Ο αν/της πρόεδρος
Χαράλαμπος Δρίβας

Τηλέφωνα επικοινωνίας προέδρου 210 46 74 061 + 6973 021 882
 
Για να μην θεωρηθεί ότι μεροληπτούμε, δημοσιεύουμε την ανακοίνωση με μια σημαντική επισήμανση.
1ον  Αγαπητοί φίλοι της Τ.Ο Ν.Δ Σαλαμίνας, τοπικά Μ.Μ.Ε δεν θεωρούνται κάποια  .blogs με  διαχειριστές  να είναι κάποιοι κουκουλοφόροι που δεν έχουν το θάρρος να γράψουν ούτε το  το όνομα τους και πολλά άλλα που δεν είναι της στιγμής.
2ον Για ποιο αλήθεια θόρυβο μιλάτε;
Θόρυβος νοείτε όταν  κάποιοι άλλοι ανώνυμοι και μόνιμοι σχολιαστές στα εν λόγο  ανώνυμα .blogs  ;
3ον Κάτι τελικά δεν πάει καλά σε αυτόν τον τόπο και πρέπει  επιτέλους να αλλάξουμε άποψη για τα περί ενημέρωσης.
Φιλικά
Χρήστος Θεοχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου