Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Kids Athletics στο Δήμο Πειραιά



Πραγματοποιήθηκε, χτες (Τετάρτη 26/5), με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων του Πειραιά, το πρόγραμμα «Kid’s Athletics».
Το πρόγραμμα, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, τον ΣΕΓΑΣ και τους Σχολικούς Συμβούλους Φυσικής Αγωγής, Πειραιά και Νήσων, πραγματοποιήθηκε, φέτος, πιλοτικά, με τη συνδρομή 11 διακεκριμένων αθλητών, εργαζόμενων στις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά & Νήσων, οι οποίοι έχουν λάβει πιστοποίηση από τον ΣΕΓΑΣ.

Την Τετάρτη το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο καινούργιο γήπεδο Καμινίων του Δήμου Πειραιά, όπου συμμετείχαν περίπου 400 παιδιά, μαθητές και οι μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων της πόλης, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα του στίβου μέσα από ένα διαδραστικό παιγνίδι.
Στο τέλος όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά διπλώματα.
Το πρόγραμμα «Kid’s Athletics» ολοκληρώνεται για τη φετινή σχολική χρονιά με την πραγματοποίησή του την Τετάρτη 1η Ιουνίου στην Αίγινα, με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών των τριών μεγαλύτερων τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου