Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΠΡΟΚΕΣ



@ Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά κι ευτυχώς που τελείωσαν οι αργίες για να δουλέψει κάτι σ΄ αυτό το έρμο το κράτος!
@Σ΄ αυτό το κράτος,  όπου μέχρι πέρσι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ήταν απολυμένοι, τους ξαναπροσέλαβαν και με το καλημέρα κάνουν εφέτος απεργίες και διεκδικούν, λέει, τα εργασιακά τους δικαιώματα.
@ Σ΄ αυτό το κράτος, που οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί πόσο έχει αλλάξει η κατάσταση και πού τους οδηγεί το βόλεμα στο οποίο είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια των  παχέων αγελάδων.
@Ξυπνάτε ρε!!! Περιφορά επιταφίων εν μέσω σκουπιδιών; Τυχαίο που αφέθηκε η καθαριότητα τέτοιες μέρες στην τύχη της; Που δεν έκαναν ούτε καν τα απλά επικοινωνιακά τρικ άλλων ετών να μαζέψουν τουλάχιστον στους δρόμους που θα περνούσαν οι πομπές τη Μ. Παρασκευή; Γιατί γίνεται αυτό;
  Μήπως γιατί έχουν αποφασίσει να δώσουν όλο το κομμάτι της καθαριότητας στους ιδιώτες και θέλουν να απαξιώσουν τις υπηρεσίες του Δήμου; Ο εργαζόμενοι σ΄ αυτές το έχουν καταλάβει; Τι άλλο πρέπει να κάνουν δηλαδή για να τους δείξουν πως δεν τους χρειάζονται άλλο; Εδώ δημόσια, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο,  η ίδια η σημερινή δήμαρχος τόσες φορές τους έχει ρίξει ευθύνες ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, μάλιστα  ούτε λίγο ούτε πολύ είπε κάποια στιγμή πως πρέπει να αναγκαστούν να προσφέρουν περισσότερα. Τι εννοούσε άραγε; Και για ποιον θα τα προσφέρουν τα περισσότερα;
@ Αληθεύει ότι έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία μεγάλων συλλόγων και φορέων του νησιού από την εμπλοκή αιρετών και φίλα, πολύ φίλα προσκείμενων στη σημερινή δημοτική αρχή; Άντε να δούμε αυτή η τακτική με τους συλλόγους πότε θα σταματήσει. Γι΄ αυτό δεν υπάρχει μια φρέσκια πρόταση σ΄ αυτόν τον τόπο!
@ Λοιπόν, μου το  λέγανε και δεν το πίστευα! Κάθε χρόνο ο Επιτάφιος της Αγ. Βαρβάρας κατεβαίνει στο λιμάνι, περνά μπροστά από τα φέρρυ – μποτ κι από την παλιά έξοδο (στο περίπτερο) βγαίνει και ξαναπαίρνει το δρόμο του γυρισμού. Φέτος, λοιπόν, Λιμενικό Ταμείο και Λιμεναρχείο είχαν, όπως όλοι ξέρουμε, κλείσει αυτήν την έξοδο με μεγάλη πόρτα, η οποία για την περίσταση θα άνοιγε για να περάσει ο Επιτάφιος. Έλα όμως που πριν τη Μ. Παρασκευή ουδείς είχε φροντίσει να δοκιμάσει αν ανοίγει! Έτσι η πόρτα έμεινε κλειστή γιατί έβρισκε σε δύο σημεία κι ο Επιτάφιος ξαναγύρισε τα μπρος πίσω. Αλήθεια, ποιος θα μας πει πόσο την πληρώσαμε αυτήν την πόρτα;
@ Μιλώντας για την αλλαγή εξόδου στο λιμάνι των Παλουκίων. Εγώ, φίλοι μου, θα διαφωνήσω με όσους λέτε πως κακώς έγινε. Καλώς να βγαίνουν τα αυτοκίνητα από κει που βγαίνουν σήμερα, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος από την άλλη πόρτα. Όμως, αυτοί που το σκέφτηκαν θα έπρεπε να σκεφτούν και το άλλο: Τι θα γινόταν δηλ. την ώρα που σχολάει ο Ναύσταθμος και τυχαίνει ν΄ αδειάζει παράλληλα φέρρυ μπόουτ. Γιατί επιτέλους να μην εφαρμοστεί εκείνο που  κάποτε εφάρμοσε για ένα διάστημα ο τότε διοικητής του Ναυστάθμου, να χρησιμοποιούν δηλ. οι ένστολοι και το πολιτικό προσωπικό του Ν/Σ την άλλη έξοδο που διαθέτουν;  Έχουν οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι έρθει σε επαφή με τη σημερινή ηγεσία του Ναυστάθμου; Μπορεί πολλοί συμπολίτες μας που εργάζονταν στον Ν/Σ να δυσανασχετούσαν, όμως σκεφτείτε πως από θαύμα δεν είχαμε μέχρι σήμερα κάποιο σοβαρό δυστύχημα στο σημείο. Ο δρόμος που κατεβαίνει στο Ναύσταθμο πρέπει να πάψει να είναι διπλής κατεύθυνσης, πάει και τελείωσε!
@Αντ΄ αυτών και τα πάντα πληρών, αληθεύει πως γυρνάς δεξιά κι αριστερά και διαδίδεις πως νοικιάζεις κατάστημα 2.500€; Καλά ρε, για να ανεβάσεις την αξία του ακινήτου σου- που δεν είναι καθόλου βέβαιον ότι το νοίκιασες γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι ηλίθιοι σήμερα να νοικιάζουν στη Σαλαμίνα με 2.500€ το μήνα- διαδίδεις μπαρουφολογίες που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν κι άλλο πρόβλημα αυτήν την εποχή με τα ενοίκια στην αγορά;  Εξακολουθείς να πέφτεις σε λάθη, Μπίλυ αγόρι μου.
@ Βρε σεις, προωθείτε άτομο της οικογενείας σας, που τον εκλέξατε μάλιστα στις τελευταίες δημοτικές μετά βαΐων και κλάδων, για υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ.; Ε ρε γλέντια στη Σαλαμίνα!
@ Είπα Ν.Δ. και θυμήθηκα. Τι έγινε; Ξαναγυρίσαμε στη μάνα Ν.Δ., κ. δήμαρχε; Και βρεθήκαμε κι από πάνω να ψηφίζουμε στις εκλογές της Νομαρχιακής τελευταία στιγμή, χωρίς καν να΄ χουμε ψηφίσει στις εκλογές για πρόεδρο, για τοπική και δε συμμαζεύεται; Αλήθεια, τι ψηφίσατε; Γιατί, απ΄ όσο ξέρουμε,  υπήρχε υποψηφιότητα από τη Σαλαμίνα και μάλιστα γυναίκα.
@Αχ, καλοκαιράκι! Άντε να πιάσουν οι ζέστες, να πάω να την αράξω κάτω από κανένα δέντρο ….ταχείας ανάπτυξης του κ. Λένη  στην παραλία. Μέχρι τότε ουυυυυ!!!, θα χουνε γίνει γίγαντες!  Θα χουνε σκεπάσει την παραλία. Κατασκηνώσεις θα φιλοξενούμε στα ψαράδικα! Ευρώ και δίποντο!
@ Νέα παρέμβαση στην πλ. Αγ. Μηνά, στην οποία βεβαίως πολύ πριν, πάλι επί δημαρχίας Νάννου, έχει γίνει κατάληψις κανονικά. Για την σκεπασμένη προτομή ερίζουν πολλοί. Άλλοι λένε πως πρόκειται για τον Κουταλιανό, άλλοι για το Λεμπέση, άλλοι για τον Μπόγρη, άλλοι για τον Τσάπελη κι άλλοι για τον Τσιτσάνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου