Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στα ΜέθαναΤο Σάββατο 23 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων επισκέφτηκε την περιοχή της Λουτρόπολης των Μεθάνων με τον Δήμαρχο κ. Κώνσταντίνο Καραγιάννη και τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Παντελή, όπου επιθεώρησε τα εκτελούμενα έργα, όπως τον δρόμο Πέτρου Πάλλη που πρόσφατα ξεκίνησε η κατασκευή του. Οι κάτοικοι με τους οποίους συνομίλησε ο κ. Χατζηπέρος, δήλωσαν ευχαριστημένοι που έχουν πλέον πρόσβαση στα σπίτια τους και βλέπουν να επιλύονται επιτέλους τα πολυετή και σοβαρά προβλήματά τους με τα όμβρια, την αποχέτευση, την ύδρευση κλπ.

          Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης βρέθηκε στην περιοχή που εγκαθίσταται ο απονιτροποιητής, ο οποίος έχει τη δυνατότητα επεξεργασίας 2400m2/ημέρα νερού και εκτιμάται ότι θα επιλύσει οριστικά το χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα της καθημερινής ύδρευσης της Λουτρόπολης.
Παράλληλα ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων πραγματοποιεί συνοδά έργα προκειμένου με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και αποπεράτωσης των έργων της Περιφέρειας να είναι άμεσα λειτουργικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου