Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

13η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής


Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 14-4-2016 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός). 


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.      Έγκριση Στρατηγικού Σχεδίου Περιφέρειας Αττικής 2014-2019.
(Εισηγήτρια η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Κ. Σταυροπούλου) 
2.      Έγκριση του αναλυτικού Στρατηγικού Σχεδίου Δράσης για την τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Αττικής για τη χρονική περίοδο 2016-2020.
(Εισηγήτρια η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ελ. Δημοπούλου) 
3.      Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την προμήθεια και τοποθέτηση δεκαεπτά (17) διατάξεων αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ σε παραλίες της Αττικής, καθώς και για την αναβάθμιση και συντήρηση των υπαρχουσών δεκαοκτώ (18) διατάξεων, συνολικού προϋπολογισμού 770.000,00 € (πλέον ΦΠΑ).
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Αικ. Θανοπούλου) 
4.      Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με τους αναπληρωτές τους για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)


5.      Ανανέωση με τροποποιήσεις της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για την εκμετάλλευση λατομικού χώρου αδρανών υλικών, της Χάλυψ ΑΕ, στη θέση Κεραμιδέζα Μάνδρας του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας ΠΕ Δυτικής Αττικής.
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου