Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Γ. Τσαβαρής : Αμφισβητώ 100% τη σοβαρότητα και το αδιάβλητο του δημοψηφίσματος!



Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, που φέρουν το Γ. Τσαβαρή να επιβεβαιώνει με την παρουσία του στην αίθουσα καταμετρήσεων «τη διαδικασία της αδιάβλητης καταμέτρησης», ο τ. δήμαρχος προέβη στη σημερινή ακόλουθη δήλωση:
«Αμφισβητώ 100% τη σοβαρότητα και το αδιάβλητο της διαδικασίας, αφού έγινε καταστρατήγηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία δικαίωμα ψήφου έπρεπε να είχαν μόνο οι δημότες, αμφισβητώ  τον τραγέλαφο που παρακολουθήσαμε, χωρίς εκλογικούς ή δημοτικούς καταλόγους, χωρίς δικαστικούς αντιπροσώπους, χωρίς ούτε καν να υπογράφουν οι ψηφίσαντες,  που τελικά εξελίχθηκε σε μια παρωδία …δημοψηφίσματος.

Η παρουσία μου για λίγο χρονικό διάστημα, περίπου 30΄, στο χώρο τη καταμέτρησης, δεν έχει να κάνει με τη διερεύνηση των διπλο – τριπλοψηφισάντων, όπως οι ίδιοι ευθέως δήλωσαν, προκειμένου να αποδείξουν το διαβλητό της διαδικασίας. Τελικά η σημερινή ανίκανη δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να φανεί αντάξια των υποχρεώσεών της στο να διενεργήσει ένα δημοψήφισμα που να μην υποτιμά τη νοημοσύνη κανενός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου