Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ



Οι νέες ρυθμίσεις για τους δανειολήπτες όσον αφορά τις ληξιπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις τους και η ανάλυση του τοπίου προς όφελος των Επαγγελματιών μελών μας, απασχόλησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά μετά και την εκτενή ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου μηνός Μαρτίου 2016 από εξειδικευμένο με το θέμα δικηγόρο  .

        
           Οι επαγγελματίες δανειολήπτες  πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τα δικαιώματα τους , προσεκτικοί προκειμένου να κερδίσουν ευνοϊκότερους όρους για τα υφιστάμενα ληξιπρόθεσμα δάνεια τους και καλό θα ήταν να συμβουλευθούν ειδικούς συμβούλους δικηγόρους και πιστοποιημένους διαμεσολαβητές, για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής διαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης τους.
        
          Απαιτείται εμπειρία στις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα . Με μια καλή και τεκμηριωμένη παρουσίαση των αναγκών και των σημερινών δυνατοτήτων του, ο κάθε δανειολήπτης πρέπει να δημιουργήσει ένα δυνατό εργαλείο διαπραγμάτευσης με την τράπεζα προκειμένου να προστατεύσει τα δικαιώματα του.    

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο .        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου