Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ολοκλήρωση του τέταρτου αγώνα των Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας «Hellas Salamina Island MTB UCI Races – February 2016»



Απόλυτα επιτυχημένος και ο τέταρτος αγώνας του «Hellas Salamina Island MTB UCI RacesFebruary 2016» που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19 – 21 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή περισσότερων των 60 αθλητών – αθλητριών της Ορεινής Ποδηλασίας από όλο τον κόσμο και των αθλητών της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.

Ο αγώνας ξεκίνησε και αυτή την Παρασκευή στα Κανάκια της Σαλαμίνας με τερματισμό στον Ιππικό  Όμιλο, με τους αθλητές να πραγματοποιούν για άλλη μια φορά εντυπωσιακές εμφανίσεις και να βελτιώνουν τους χρόνους τους. Νικητές του πρώτου STAGE ήταν, στους άνδρες ο Αυστριακός Alexander Gehbauer και στις γυναίκες η Γερμανίδα Elizabeth Brandau.


Το Σαββάτο συνεχίστηκε ο αγώνας με το δεύτερο STAGE στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν, ο  Γάλλος Stephane Tempier και η Elizabeth Brandau. Στο τρίτο και τελευταίο STAGE που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Αιάντειο, στους άνδρες κυριάρχησε ο Ιταλός Gerhard Kerschbanmer και στις γυναίκες η Ελβετίδα Corina Gantenbein

Στη γενική κατάταξη, νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Stephane Tempier με συνολικό χρόνο 3.22.37 και στις γυναίκες η Elizabeth Brandau με χρόνο 3.50.03, έχοντας σημειώσει και οι δυο αθλητές σημαντική βελτίωση στο χρόνο τους σε σχέση με τον αντίστοιχο αγώνα του προηγούμενου τριημέρου.

Οι Έλληνες αθλητές κατέλαβαν στη γενική κατάταξη τις εξής θέσεις:       Δημήτρης Αντωνιάδης 9ος, Χαρούν Μολλά 23ος και Αλέξανδρος Βροχίδης 28ος , βελτιώνοντας σημαντικά και τη θέση τους στη γενική κατάταξη και το συνολικό τους χρόνο.


Οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται το επόμενο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου και

περιλαμβάνουν το Σαββάτο αγώνα MTB XCO C1 και την Κυριακή MTB XCO C3. Παράλληλα, την Κυριακή, διοργανώνεται ο δεύτερος διασυλλογικός αγώνας μικρών κατηγοριών με ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Καλή επιτυχία στους αθλητές!

Χορηγοί υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι: GROUVAS BIKES, KSports, ROTOR, LEZYNE, SALICE, WTB, THULE, HAIBIKE, MAGURA, KMC, FI’ZI:K,  COMPRESSPORT, BLUE STAR FERRIES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου