Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή βιολογικών σπόρων - Κοπή πίτας

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου ο ΠΕΡΙΒΟΣ στο Κέντρο Νεότητας του Δήμο Σαλαμίνας, πραγματοποίησε την κοπή τη πρωτοχρονιάτικης πίτας του, συνδυάζοντάς την με διανομή παραδοσιακών σπόρων λαχανικών. Η εκδήλωση στοχεύαμε να μην παραμείνει μια κλασσική ¨κοινωνική υποχρέωση¨ αλλά να συνάδει με το πνεύμα και τη φιλοσοφία του Ομίλου επιτελώντας ταυτόχρονα και περιβαλλοντική προσφορά. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν απροσδόκητα μεγάλη, με αποτέλεσμα τα 1800 περίπου φακελάκια σπόρων να εξαντληθούν σε ελάχιστο χρόνο αφήνοντας και αρκετούς φίλους μας……… παραπονεμένους μιας και δεν πρόλαβαν. Οργανωτικά λάθη που παρουσιάστηκαν, πιστεύουμε πως θα τα ξεπεράσουμε την επόμενη φορά αλλά παρ όλα αυτά νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη για τις όποιες ατέλειες.

Ταυτόχρονα μοιράστηκε έντυπο υλικό, στους περισσότερους από 200 φίλους που παραβρέθηκαν, με τη μορφή εγχειριδίου ώστε να βοηθήσει τους νέους καλλιεργητές, στην προσπάθειά τους.
Χωρίς επιπλέον σχόλια και θριαμβολογίες συνεχίζουμε πιστοί την προσπάθειά μας για επίτευξη περιβαλλοντικών στόχων.
Τέλος θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε το Δήμο Σαλαμίνας για την παραχώρηση του Κέντρου Νεότητας, τον φίλο του ΠΕΡΙΒΟΣ Μιχάλη Νάννο που μαζί με τον Σταμάτη τον Κουρζή έπαιξαν ζωντανή μουσική, το κατάστημα Σαρέλλας για προσφορά μέρους των αναψυκτικών και φυσικά όλους εσάς για τη συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου