Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Η κοπή της πίτας της Εταιρείας Αστρονομίας & ΔιαστήματοςΤην πίτα του έκοψε το Παράρτημα Σαλαμίνας της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος το πρωί της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο “Melina Resort”.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο γενικός γραμματέας Σωτήρης Ράπτης, ενώ ο πρόεδρος Κώστας Ραπαντζίκος παρουσίασε τις δραστηριότητες του Παραρτήματος τη χρονιά που πέρασε, έκοψε τη βασιλόπιτα και αναφέρθηκε στο βιογραφικό της επίσημης προσκεκλημένης  Δρ. Αστροφυσικής  και Ερευνήτριας κ. Ελένης Χατζηχρήστου, η οποία μίλησε με θέμα «Είμαστε μόνοι στο Σύμπαν; Οι τελευταίες εξελίξεις στην Αναζήτηση Εξωγήινης Ζωής».

Μεταξύ των φίλων και καλεσμένων του Παραρτήματος παραβρέθηκαν ο τ. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Ελευσινιώτης, ο τ. Αρχηγός Λ/Σ ναύαρχος Χρ. Δελημιχάλης, δημοτικοί και κοινοτικού σύμβουλοι πρώην και νυν, κ.ά. Το νόμισμα της πίτας κέρδισε ο διευθυντής του Γυμνασίου Αιαντείου Ν. Μάγκουρας.
Και του χρόνου!

Στη φωτο από αριστερά: Ο πρόεδρος του Παραρτήματος Κ. Ραπαντζίκος, η αστροφυσικός κ. Ελ. Χατζηχρήστου και ο γεν. γραμματέας Σ. Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου