Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ



Την Παρασκευή 29/01/2016, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά , σε συνέχεια των προσπαθειών του για διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού του Πειραιά, συμμετείχε δια του Β΄ Αντιπροέδρου του κ. Περικλή Διακουμάκου, σε σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, με θέμα την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Ο.Λ.Π.


Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν οι φορείς, Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, οι Δήμοι Πειραιά, Κερατσινίου, Περάματος και Σαλαμίνας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος.

Μετά από εκτενή συζήτηση για το θέμα, αποφασίσθηκε η σύσταση σχετικής ομάδας εργασίας με συμμετοχή των ως άνω φορέων και η εξουσιοδότηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γ. Γαβρίλη, να διερευνήσει κατά πόσον υπάρχει νομική δυνατότητα επανεξέτασης των όρων της σύμβασης παραχωρήσεως των μετοχών του Ο.Λ.Π., προκειμένου να καθορισθούν οι περαιτέρω ενέργειες για την προάσπιση της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, αλλά και της οικονομίας της χώρας μας γενικότερα.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου