Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

40 χρόνια ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ!



Τη βασιλόπιτα για το 2016 έκοψε σήμερα, Κυριακή 14/02, στην αίθουσα «Δ. Μπόγρη» ο αθλητικός Όμιλος «Τελαμών» που τέλος της προηγούμενης χρονιάς έκλεισε 40 χρόνια ιστορίας στο αθλητικό γίγνεσθαι του νησιού μας. Μιας ιστορίας, που γράφηκε με πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα που υπηρετεί αδιάκοπτα ο όμιλος -  βόλευ, μπάσκετ, χάντμπωλ, πινγκ πονγκ -  και που στο διάβα της αναδείχτηκαν μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές, κάποιοι εκ των οποίων συνεχίζουν την καριέρα τους μέχρι σήμερα.
 
Μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές του «Τελαμώνα» έκανε ο σημερινός πρόεδρός του Μιχάλης Παπαγεωργίου, καλώντας από βήματος όλους να βοηθήσουν για να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία: την πολιτεία και το δήμο με καλύτερες εγκαταστάσεις και τους γονείς με ενεργότερη συμμετοχή, ενόψει μάλιστα και των προσεχών εκλογών στον Όμιλο.
Στη συνέχεια τιμήθηκαν από κάθε άθλημα αθλητές και παράγοντες που έχουν διακριθεί και εξακολουθούν να προσφέρουν στο σύλλογο και τον αθλητισμό:
 - Από το χάντμπωλ ο γνωστός διεθνής Χριστόφορος Μπακαούκας
- Από το βόλευ ο επί σειρά ετών παράγοντας επιχειρηματίας Παναγιώτης Βενετσιάνος








- Από το μπάσκετ οι αθλητές Παναγιώτης Κρουστάλλης και Θανάσης Μανιάτης
-Από το πινγκ πονγκ ο πρωταθλητής Αναστάσιος Ρηνιώτης
Βραβεύτηκαν ακόμη οι ομάδες που ξεχώρισαν για την παρουσία τους το χρόνο που έφυγε, η γυναικεία ομάδα βόλευ, η ανδρική ομάδα μπάσκετ και τα κορίτσια του πινγκ πονγκ που ξανανέβηκαν Α1 κατηγορία.
Στην εκδήλωση ήσαν παρόντες η δήμαρχος Σαλαμίνας, ο πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ, η αντιδήμαρχος Αμπελακίων, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Τύπου, παλιοί και νέοι παράγοντες του αθλητισμού στο νησί και, βέβαια, πολλοί αθλητές και γονείς.
Εμείς να ευχηθούμε στο γνωστό ιστορικό σωματείο της Σαλαμίνας καλή συνέχεια και πάντα Επιτυχίες! Τις οποίες φαίνεται πως θα εξακολουθήσουν να έχουν, αν κρίνουμε από το φλουρί που έπεσε πάλι στον Όμιλο!
Βίκυ Ψυλλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου