Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Περί σουλτάνων και εξωθεσμικών παραγόντων το σημερινό Δημοτικό ΣυμβούλιοΟι αποχωρήσεις με βαριά κατηγορώ της Λεμονιάς Καπετάνιου, του Βασιλική Περικλή και της Αναστασίας Τοπούζογλου σηματοδότησαν το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας.

Για ασυνέπεια της δημοτικής αρχής απέναντι στις προεκλογικές της δεσμεύσεις μίλησαν και οι τρεις αποχωρήσαντες. Χαρακτηριστικά η επιστολή της κ. Καπετάνιου, την οποία η τ. πρόεδρος ανέγνωσε στο Δ.Σ., καταλήγει: «Εγώ προσωπικά αρνούμαι να δηλώσω υποταγή στον Σουλτάνο»(!)

Σε εξωθεσμικούς παράγοντες "εντός και εκτός του δημαρχείου" αναφέρθηκε και η κ. Τοπούζογλου, για τους οποίους, όπως είπε, "βοά η Σαλαμίνα" ερωτώντας τη Δήμαρχο: «Ποιος διοικεί τον Δήμο;». Οι δυο τους είχαν ανταλλάξει νωρίτερα για ακόμη μια φορά βαριές εκφράσεις μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πρέπει να πούμε ότι επρόκειτο και πάλι για θυελλώδη συνεδρίαση. Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι δεν τηρεί τη νόμιμη διαδικασία και η δήμαρχος προέτρεψε όσους διαφωνούν να κάνουν προσφυγή στην περιφέρεια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου