Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Η Τ.Ο της Ν.Δ Σαλαμίνας έκοψε την πίττα της





Σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας, μετά την πολύμηνη διαδικασία για την εκλογή νέου αρχηγού,  έκοψε σήμερα το πρωί τη βασιλόπιτα για το 2016 η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της στο κέντρο της Σαλαμίνας.
Στην πίτα παρευρέθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, τον οποίο υποδέχτηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. ο πρόεδρος Ν. Ελευθεριάνος, ο αντιπρόεδρος Κ. Μπουρδάκος,  ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Π. Πούτος και η τομεάρχης Υγείας της ΝΟΔΕ Β. Μπόγρη.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Αυγενάκης, στενός συνεργάτης του σημερινού προέδρου Κ. Μητσοτάκη, κατήγγειλε το ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική που ασκεί, κάνοντας αναφορά στο ασφαλιστικό και στα μπλόκα των αγροτών. Ακολούθως έστειλε μήνυμα ενότητας και εγρήγορσης ενόψει και του επικείμενου συνεδρίου του κόμματος, τόνισε ότι η παράταξή του αναλαμβάνει πάντα τις ευθύνες της στα δύσκολα και ξεκαθάρισε την πρόθεση της νέας ηγεσίας για άνοιγμα προς όλους και ανανέωση με σύνθεση δυνάμεων όλων των ηλικιών.    
Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας παραβρέθηκαν επίσης από τη Ν.Δ. ο βουλευτής Γ. Τραγάκης, ο πρ. υπουργός Τ. Νεράντζης και οι πολιτευτές Φ. Κρανιδιώτης, Δ. Τόγκας και Ε. Μπαρμπαγιάννη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κ. Γκιόκας, κ.ά.
Παρόντες από τη δημοτική σκηνή  οι πρ. δήμαρχοι Γ. Τσαβαρής και Θ. Μακρής, η αντιδήμαρχος Στ. Γεροντιώτη, ο  πρ. αντιδήμαρχος Γρ. Καπετανάκης που υποδέχτηκε και συνόδευσε τον κ. Αυγενάκη, οι δημ. σύμβουλοι. Μ. Δερτούζος, Μ. Κορρός και Γ. Φιλιάγκος, κοινοτικοί σύμβουλοι, κ.ά.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου