Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

«Τα Χριστούγεννα της Τέχνης» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Χριστουγεννιάτικη γιορτή από την Περιφέρεια Αττικής στον Πειραιά



Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη βραδιά με επίκεντρο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά οργανώνει η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ την προπαραμονή των Χριστουγέννων, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 20:00, στον αίθριο χώρο του Θεάτρου.
Η εκδήλωση που έχει τον τίτλο «Τα Χριστούγεννα της Τέχνης» εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ», οργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προβολής του ΠΕΠ  ΑΤΤΙΚΗΣ, είναι αφιερωμένη στο πρόσφατα ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και λόγω των ημερών παίρνει ένα γιορταστικό Χριστουγεννιάτικο ύφος, με ζωντανή μουσική, θεατρικά παιχνίδια, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και εκπλήξεις.

Στον αίθριο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τα μικρά παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν την διαδραστική παράσταση «Νεφοκαλικάντζαροι» που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Μπουρμπουλήθρες, βασισμένη στο ομώνυμο οικολογικό παραμύθι του Μάριου Βερέττα, να παίξουν με τους ηθοποιούς και να μάθουν για την ανακύκλωση υλικών.
Παραλλήλως, η ομάδα «Η Ρόζμαρι στην κορυφή των λόφων» (Ελευθερία Ρουσάκη, Ειρήνη Τσιμπραγού, Ανατολή Αρουτζίδη και η ομάδα ΚΟΚΟΙΚΑ) μέσα από θεατρικό παιχνίδι θα μιλά στα παιδιά για τη μουσική, το χορό και το θέατρο.
Συναυλία με  το συγκρότημα Μπατάλα αλλά και dj θα αναλάβουν τις μουσικές επιλογές σε αυτή την γιορτή της Τέχνης.
Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συμμετέχουν σε εργαστήρι παρασκευής οικολογικών στολιδιών με τα οποία στο τέλος της γιορτής θα στολιστεί το οικολογικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο έξω από το Θέατρο, το οποίο θα ανάψει η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου