Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Έκκληση για βοήθεια!

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:
Βοηθήστε μας να διαδοθεί αυτό το μήνυμα, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!
Κάνουμε έκκληση, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ». Στο συγκεκριμένο οικοτροφείο – που δημιούργησαν οι ίδιοι οι γονείς των ανθρώπων που στεγάζονται εκεί – βρίσκουν θαλπωρή 52 ΑΜΕΑ συνάνθρωποι μας με σοβαρή νοητική υστέρηση (χαμηλότερη του 30% και με προβλήματα όπως αυτισμός, σύνδρομο down και πολλαπλές αναπηρίες). Δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει στην σοβαρή καθυστέρηση της καταβολής των νοσηλίων από τον ΕΟΠΥΥ προς το οικοτροφείο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν βασικές ανάγκες όπως το κόστος αγοράς για πάνες ακράτειας. Οι συνολικές ανάγκες κάθε μήνα είναι περίπου 5,000 τεμάχια μεγέθους XL, και το κόστος υπολογίζεται περίπου στα 2,500 ευρώ. Ο Σύλλογος, που έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, δεν ζητάει χρήματα αλλά τις ίδιες τις πάνες .

Όποιος θέλει να βοηθήσει τον παρακαλούμε να έρθει σε απευθείας επαφή με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο
«Οι Αγιοι Ανάργυροι»
Αγ. Αναργύρων 1
Κάντζα Παλλήνης – 153 51
Αθήνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
E-mail: info@ag-anargyroi.gr
http://www.ag-anargyroi.gr/
Τηλ: 210-6667-180
Κινητό: 6945-269-789 (κα. Ελευθερία Ζερβάκη)

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 4 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 47,000 περιστατικά, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ
(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
email mkiellinikou@gmail.com
Την ιστοσελίδα μας θα την βρείτε εδώ www.mkiellinikou.org

Ημερομηνία έκκλησης 08/12/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου