Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Πόσο έχει πάει το χρέος στην ΕΥΔΑΠ, κ. δήμαρχε;Στη χθεσινή Οικονομική Επιτροπή  κι ενώ η δήμαρχος μιλούσε περί νοικοκυρέματος, πετάχτηκε έτσι, σαν φτερό στον άνεμο, ότι ετοιμάζεται να παραχωρήσει στην ΕΥΔΑΠ το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης. Το νέο βέβαια είναι ολίγον μπαγιάτικο, καθότι ο κόσμος το΄ χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι κι είναι καιρό τώρα, για την ακρίβεια από τη στιγμή που ανέλαβε, που άλλαξε θέση κι άποψη η δημοτική αρχή.
Η αναφορά πάντως στην ΕΥΔΑΠ κι η επίθεση που ακολούθησε από τη δήμαρχο στο πρόσωπο του Γ. Τσαβαρή και των συνεργατών του, μοιραία επέφερε και το ερώτημα: Πόσα οφείλουμε στην ΕΥΔΑΠ αυτή τη στιγμή κυρία Νάννου; Η δήμαρχος προτίμησε να σιωπήσει επί μακρόν και να μην απαντήσει, ψελλίζοντας μόνο χαμηλόφωνα ένα : «Τώρα, τι τα θέλετε αυτά; …»

Γιατί δεν απαντήσατε κ. δήμαρχε; Λοιπόν, οι δημότες περιμένουμε απάντηση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο: Πόσα οφείλουμε στην ΕΥΔΑΠ σήμερα κυρία Νάννου; Πόσο έχει αυξηθεί το χρέος του Δήμου στην ΕΥΔΑΠ από τη στιγμή που αναλάβατε; ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ; Ή κάνετε αυτό που κατηγορούσατε τους προηγούμενους από εσάς, χρησιμοποιείτε δηλαδή τα χρήματα που εισπράττετε για άλλους σκοπούς; Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα για την ηθική σας, όπως και σεις, γνωρίζουμε, ότι δεν θέλετε να πείτε τίποτα για την ηθική των αντιπάλων σας. Για κακή διαχείριση όμως δικαιούμαστε θαρρώ να φοβούμαστε, αφού η σιωπή σας μας παραπέμπει σε υπόνοιες ότι γίνεται ακριβώς ότι γινόταν επί χρόνια. Περιμένουμε άμεσα απάντησή σας! Ιδού η Ρόδος για όποιον δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!
Βίκυ Ψυλλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου