Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ



Πολύ κοιμητήριο η συνεδρίαση ρε πρόεδρε! 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 
11ΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 
Σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Αμπελακίων, στις 21 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30΄ μ.μ, σε Τακτική Συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διατάξεως:

1. Επικαιροποίηση της υπ΄αριθ.10/2014 Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Aμπελακίων περί κατασκευής χωνευτηρίου στο Κοιμητήριο Αμπελακίων.

2. Επικαιροποίηση της υπ΄αριθ.15/2014 Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Aμπελακίων περί επισκευής του μανδροτοίχου στο Κοιμητήριο Αμπελακίων.


3. Επικαιροποίηση της υπ΄αριθ.20/2015 Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Aμπελακίων περί υλοτόμησης δέντρων (ευκαλύπτων) στο Κοιμητήριο Αμπελακίων.

4. Κοπή ευκαλύπτων στην Λεωφ. Δημοκρατίας στα Αμπελάκια.

5. Επικαιροποίηση της υπ΄αριθ.10/2015 Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Aμπελακίων σχετικά με την επέκταση του αύλειου χώρου του Δημοτικού σχολείου Αμπελακίων στον Ο.Τ. 67.

6. Παραχώρηση στον Σύλλογο Κρητών Σαλαμίνας της αίθουσας συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων για εβδομαδιαία μαθήματα χορού καθώς και του κτιριακού χώρου πρώην γραφείων του ΝΑΤ Αμπελακίων για στέγαση των γραφείων του Συλλόγου.

7. Παραχώρηση στην κ. ΄Αννα Σταρομοιράκη της αίθουσας συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων για εβδομαδιαία μαθήματα χορού.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή ή όχι των νέων θέσεων των αντλιοστασίων που βρίσκονται στα όρια της Δ.Κ. Αμπελακίων.

9. Συντήρηση και ανακατασκευή πεζοδρόμων και πεζοδρομίων στα όρια της Δ.Κ. Αμπελακίων.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ





ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΓΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου