Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Οι «Φουσκοθαλασσιές» του Δ. Μπόγρη στο Κερατσίνι



Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας έχει τη χαρά να φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά τη θεατρική ομάδα " ΠΕΡΑΜΑΤΙ-ΖΩ-ΜΑΣΤΕ” και σας προσκαλεί στη παράσταση “Μελτεμάκια του Αιγαίου’’, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 20.30 στη θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Αντώνης Σαμαράκης.
λίγα λόγια για το έργο:  
Η παράσταση “Μελτεμάκια του Αιγαίου’’ (διασκευή του θεατρικού έργου του Δ. Μπόγρη Φουσκοθαλασσιές) είναι μια ηθογραφική κωμωδία με έντονο αιγαιοπελαγίτικο χρώμα. Διάφορες καταστάσεις καθημερινότητας που διαδραματίζονται την δεκαετία του 60' ξετυλίγονται μπροστά μας ...με μοναδικό άρωμα και πρωταγωνιστή του έργου μας ...την Θάλασσα!
  Μιας εποχής με αρώματα καλοκαιριού των παιδικών μας χρόνων... τότε που το γιασεμί και το αγιόκλημα συντρόφευαν τα χαμόγελα και τα όνειρα μας. Ο καραβοκύρης Σφακιανός, φαινομενικά τραχύς μα καλοκάγαθος και πιστός στις παραδοσιακές αξίες του νησιού του, συγκρούεται με την κοσμική ματαιοδοξία της γυναίκας του Χρυσούλας, που προσπαθεί να μιμηθεί τα νέα ήθη που φέρνει η εξέλιξη της εποχής με στόχο να καλοπαντρέψει τις τέσσερις κόρες τους. Η ζωή όμως είναι ανατρεπτική και απρόβλεπτη σαν την θάλασσα.

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΔΙΑΣΚΕΥΗ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΚΗΝΙΚΩΝ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΑΥΛΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΒΑΝΙΔΟΥ, ΑΡΓΥΡΩ ΤΣΑΡΝΑ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΠΙ ΚΑΠΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΓΙΩΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΕΑ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΓΡΑΦΙΚΑ: ΕΥΑ ΔΕΡΕΟΓΛΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ
ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: ΝΤΙΝΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ: ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου