Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Τσιπούρ vs Μεϊμάρ



Γράφει ο Μάριος Θεοχάρης 

Κύριες και κύριοι ο αποψινός αγώνας είναι χορηγία του ψητοπωλείου «Βενιζέλειον» αλλά και του εκδοτικού οίκου «TV Άδωνι». Οι ομάδες μας ΤΣΥΡΙΖΑ και ΑΧΝΔ ετοιμάζονταν δύο βδομάδες τώρα για τον αποψινό αγώνα που θα καθορίσει ποιος θα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος. Θα συνεχίσει το σερί νικών ο ΤΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον μεγάλο του παίκτη Τσιπούρ ή θα δεχτεί την  ήττα από την ανεβασμένη όπως λένε όλοι οι δημοσιογράφοι και αναλυτές ομάδα της ΑΧΝΔ με το νέο μεταγραφικό της αστέρι που ακούει στο όνομα Μεϊμάρ; Το κλίμα στο στάδιο είναι απίστευτο με τους φίλαθλους και των δύο ομάδων να έχουν δημιουργήσει μια τρομερή ατμόσφαιρα.

Και τώρα αυτό που όλοι περιμέναμε, η είσοδος των δύο ομάδων με το πλήθος να παραληρεί. Ναι παρόλο πού δεν κόπηκαν εισιτήρια ανάλογα των προσδοκιών και της σημασίας του αποψινού αγώνα όσοι ήρθαν φαίνονται έτοιμοι για να απολαύσουν τον αγώνα. Το παιχνίδι αρχίζει με τον Τσιπούρ να έχει την μπάλα και να δίνει πάσα στον αφύλακτο Καμίνι ο οποίος όμως χάνει την μπάλα από την Φωφίνα που βγάζει στην αντεπίθεση την ΑΧΝΔ. Τριπλάρει έναν, δύο τρείς παίκτες αλλά… οοοο τι τρομερό τάκλιν και κόψιμο από τον Θοδωράλλι που έχει ανάγκη ένα καλό παιχνίδι απόψε ώστε να εντυπωσιάσει τον προπονητή της Εθνικής Όττο Παππίνο για μια θέση στο τουρνουά της συγκυβέρνησης που αρχίζει από αύριο. Η μπάλα είναι τώρα στον Θοδωράλλι που σεντράρει στον Λεβεντόσκι  και… γκοοοοολ τρομερό γυριστό σουτ στον αέρα από τον πιτσιρικά της ομάδας που ανοίγει το σκορ. Η σέντρα γίνεται με την Κωσταντοπούλι να γίνεται κάτοχος της μπάλας, περνάει τον Καμίνι που δείχνει να έχει κουραστεί και πασάρει στον Λαφακλάνι ο οποίος όμως γλιστρά και τρώει τούμπα χάνοντας την μπάλα κάνοντας φανερά τα σημάδια απειρίας του.
-Όλγα αυτός που δεν έχει φανεί είναι ο Μεϊμάρ σωστά;
-Άκουσε να σου πω Νίκο, ο Μεϊμάρ είναι τεράστιος παίχτης και θα το δεις.
-Εντάξει Όλγα εντάξει ας συνεχίσουμε την μετάδοση του αγώνα…
Ο προπονητής της ΑΧΝΔ πραγματοποιεί την πρώτη του αλλαγή με τον Μιχαλιοφιάσκο να μπαίνει στην θέση του Μητσιράκι αφού ο τελευταίος φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου απόψε με το μυαλό του στο περιβραχιόνιο που δεν πήρε λόγω του Μεϊμάρ. Η Κωσταντοπούλι κερδίζει πέναλτι πέφτοντας πάνω στον Τσιπούρ ξεγελώντας έτσι τον διαιτητή. Ο Μεϊμάρ στήνει την μπάλα στην άσπρη βούλα και σκοράααααρει διαμορφώνοντας το 1-1 δευτερόλεπτα πριν λήξει το ημίχρονο και οδηγεί τις ομάδες στα αποδυτήρια με την ισοπαλία να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στην επανάληψη.
Στο ενδιάμεσο να ξαναπούμε πως ο αγώνας είναι προσφορά του ψητοπωλείου «Βενιζέλειον» όπου μπορείτε να γευτείτε τα καλύτερα σουβλάκια της χώρας και του εκδοτικού οίκου «TV Άδωνι» όπου μπαίνετε μέσα για ένα βιβλίο και βγαίνετε με μία  δωδεκάδα.
Το παιχνίδι εντωμεταξύ έχει ξαναρχίσει και η κατοχή είναι 31,5%  έναντι 29,0% για τον ΤΣΥΡΙΖΑ. Ο Καμίνι έχει την μπάλα, παίζει το ένα-δύο με τον Τσιπούρ, Τσιπούρ Καμίνι Καμίνι Τσιπούρ τριπλάρει τον Λαφακλάνι και σημειώνει με ψηλοκρεμαστό σουτ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το πλήθος έχει εκστασιαστεί φωνάζοντας δυνατά Τσιπούρ-Τσιπούρ.
Λίγα λεπτά έχουν μείνει για την λήξη του αγώνα με την κατοχή να γράφει 37,5% έναντι 28.0%. Ο Λαφακλάνι βγαίνει με κόκκινη κάρτα λόγω διαμαρτυριών που δεν του έδιναν καλές πάσες οι συμπαίκτες του και η Κωσταντοπούλι σπεύδει να τον παρηγορήσει. Στο μεταξύ η Φωφίνα από την υπερπροσπάθεια πέφτει κάτω με κράμπες, ενώ ο Μεϊμάρ δίνει ιπποτικά συγχαρητήρια στον Τσιπούρ για την μεγάλη του εμφάνιση. Ο Καμίνι γεμάτος χαρά τρέχει να κεράσει την ομάδα σουβλάκια από το Βενιζέλειον με τον Τσιπούρ να τον αγκαλιάζει και να του λέει πως από αύριο θα παίζουν και μπάσκετ αφού κατάφεραν να κερδίσουν τον πανύψηλο Μεϊμάρ. Τσιπούρ και Καμίνι βγαίνουν τώρα από το στάδιο με τους φιλάθλους να ζητωκραυγάζουν και εκείνοι να τους ευχαριστούν για την υποστήριξη.
-Τρομερός αγώνας έτσι Όλγα;
-Κλαψ κλουψ κλαψ άσε με και εσύ ρε Νίκο εδώ έχασε το πολλά υποσχόμενο ταλέντο από τον κοντό τον Τσιπούρ το παλτοοο, ο άντρας ο πολύ βαρύς ο δύο μέτρα ο Μεϊμάρ μου που τον διαφήμιζα σαν τρελή και τώρα θα μείνω χωρίς δουλειάάάάά…. Καταραμένε Τσιπούρ μπουχουχουχου..
-Και αφού ακούσαμε αυτά τα πολύ ωραία σχόλια από την σχολιαστή μας Όλγα Πάρκινσον να σας ευχαριστήσουμε που ήσασταν μαζί μας και ραντεβού πάλι σε τέσσερα χρόνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου