Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Δύο χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία του συμπολίτη μας Παύλου Φύσσα από το μαύρο χέρι του φασισμού.Δύο ακόμα χρόνια που η κοινωνία μας βιώνει τις κρίσης που έφεραν οι πολιτικές των μνημονίων που καταστρέφουν τα δικαιώματα των ανθρώπων και ολόκληρη τη ζωή μας.Η δολοφονία αυτή δεν ήταν η αρχή αλλά ούτε και το τέλος της δράσης της Χρυσής Αυγής. Παρά την προσπάθεια να εξαπατήσουν την κοινωνία δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο , η δράση τους  συνεχίζεται σπέρνοντας το μίσος  απέναντι σε μετανάστες και αντιφασίστες πολίτες.

Είναι υποχρέωσή μας να μην επιτρέψουμε στη φασιστική ιδεολογία να δηλητηριάζει τις ψυχές των νέων ανθρώπων ,να μην επιτρέψουμε να υπάρξει άλλο θύμα ρατσισμού ανεξάρτητα από φύλο, θρησκεία, χρώμα ή πολιτική τοποθέτηση.
Ο μόνος που μπορεί να βάλει φρένο στις φασιστικές αντιλήψεις είναι οι ίδιοι οι πολίτες ,το μαζικό ,συλλογικό ,αντιφασιστικό κίνημα που θα υπερασπίζεται την κοινωνία της ελεύθερης και δημοκρατικής αντίληψης των πολιτών.
Ο Παύλος υπάρχει  στους δικούς μας αγώνες για λευτεριά , δημοκρατία , ενάντια στη φτώχεια και το φασισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου