Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Πιθανές εστίες εκδήλωσης πυρκαγιών και εστίες μόλυνσης



Αυτές οι φωτογραφίες αποτυπώνουν ένα μικρό κομμάτι του τεράστιου προβλήματος που υπάρχει σε όλο το νησί από την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της δημοτικής αρχής που αν και παρανομώντας βάζοντας ανασφάλιστους (εθελοντές) να δουλεύουν  στην καθαριότητα, δεν μπορεί να πράξη τα αυτονόητα.
Για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε φωτογραφίες των συμπολιτών μας που για λόγους ανάγκης εκμεταλλεύονται από την δημοτική αρχή δουλεύοντας για 70 ευρώ την εβδομάδα και φυσικά ανασφάλιστοι.











4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΠΟΛΤΟΖΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ . ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΗΣΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ . ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ . ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

ελα ντε καραγκιοζάκο πως θα σχολιαζουμε εμεις ρε νουμερο ε;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το χάλι δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα, να πετάει όπου θέλει ο καθένας τα κάθε είδους άχρηστα πράγματα του με τους κάδους άδειους. Κι όλα αυτά γιατί δεν υπήρχε ποτέ κανονισμός καθαριότητας και μάθανε όλοι στην ασυδοσία. Μόνο αν πέσουν βροχή τα πρόστιμα τώρα που η δημοτική αρχή έφτιαξε τον κανονισμό μπορεί να βάλουν μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική αρχή που δεν είναι νέα πλέον είναι καιρός να καταλάβει ότι πρέπει να αφήσει της λαμογιές και να αρχίσει να δουλεύει, αλα με ποιους;

Αρχειοθήκη ιστολογίου