Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Ξεκίνησαν οι μεγάλες φουρτούνες στην αρχή του καλοκαιριού.Την διαγραφή  δυο στενών συνεργατών της από τον συνδυασμό κοντά στο δημότη ανακοίνωσε πριν από λίγο η δήμαρχος Σαλαμίνας.

Πρόκειται για τον πρώην πλέον αντιδήμαρχο έργων κο Περικλή Βασιλική και την κα Αναστασία Μακρή Τοπούζογλου, υπ πολεοδομίας.

Φυσικά και είχαν προηγηθεί οι επιστολές παραίτησης και των δυο.
Τελικά πολύ νωρίς άρχισαν να  κτυπάνε  τα νταούλια στον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό και να δούμε ακόμα τι θα δούμε.

Πλήρες ρεπορτάζ και παρασκήνιο θα έχουμε σύντομα. 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά του Λαζαρου ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ απώλεια!!!!! ΠΑΕΙ το ΝΗΣΙ , καταστράφηκε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΓΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;;;;;
ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΦΕΡΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να μη γράφεις ό,τι θέλεις, αλλά ό,τι ακούς ή διαβάζεις.
Η Δήμαρχος δεν τους διέγραψε όπως λες, απλά με την έναρξη της συνεδρίασης πληροφόρησε το Σώμα ότι με τις παραιτήσεις που υπέβαλλαν οι δύο έθεσαν τον εαυτό τους εκτός συνδυασμού.
Κανείς δεν μαύρισε το όνομα τους, μόνοι τους .... αυτοκτόνησαν!!!!!
Καλό θα είναι να λογοδοτήσουν στον κόσμο που τους ψήφισε και να μας πουν και οι δύο τους λόγους που τους οδήγησαν στην κουτσουρεμένη παραίτηση, και λέω κουτσουρεμένη γιατί δεν παραιτήθηκαν από όλες τις θέσεις που κατέχουν, αλλά μόνο από αυτές που τους είχε ορίσει προσωπικά η Δήμαρχος με απόφαση της.
Τι ... φρούτο είναι αυτό; Εγώ ξέρω ότι όποιος εναντιώνεται με τον αρχηγό του ή παραιτείται από όλα ή ανεξαρτητοποιείται. Ολίγον έγκυος δεν υπάρχει.

Αρχειοθήκη ιστολογίου