Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το τελευταίο τους χαρτί



Γράφει ο Μάριος Θεοχάρης
Η ‪#‎ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ των Media στο μεγαλείο της αυτές τις μέρες.
Παίζουν και το τελευταίο τους χαρτάκι για να κάνουν έναν ελληνικό λαό να τρέμει μπροστά στην πιο δημοκρατική λύση που μπορεί να του δώσει μια κυβέρνηση. ΤΟ ‪#‎ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ένα απλό ζάπινγκ στα πουλημένα κωλοκάναλα όπως Alpha-Ant1-Mega-Star-Skai μπορεί να σας δώσει μια γερή γεύση της απόλυτης τρομοκρατίας που υφίσταται ο έλληνας αυτή την στιγμή. Παραπληροφόρηση και σχέδια καταστροφής της χώρας ξεπροβάλουν από παντού με στόχο και τελικό αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο ελληνικός λαός να πει ΝΑΙ στους εταίρους και ταυτόχρονα να καταστρέψει τις ελπίδες του για ένα καλύτερο μέλλον.
Κανένα κωλοκάναλο όμως δεν σχολίασε την πτώση κατά 4τέσσερεις ποσοστιαίες μονάδες των διεθνών χρηματιστηρίων σήμερα με την ισοτιμία του ευρώ να δέχεται τρομακτικά μεγάλο πλήγμα έναντι δολαρίου-στερλίνας κλπ.

Κανείς δεν σχολίασε τα τηλεφωνήματα μεταξύ Ομπάμα-Πούτιν και Μα Ιν-Τζιόου(Κινέζος Πρόεδρος) στα οποία ειπώθηκε χαρακτηριστικά ότι η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια και ένα καλό βήμα θα ήταν το κατά 50% ‪#‎κούρεμα του χρέους.
Ελληνικέ λαέ...‪#‎ΜΗΝ_ΜΑΣΑΣ!
Μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε ένας πρωθυπουργός με ΑΡΧΙΔΙΑ στήριξε τον λοιπόν για ένα καλύτερο αύριο για σένα και τα παιδιά σου!
Κλείστε τηλεοράσεις και βγείτε στους δρόμους διαδηλώνοντας για τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ δικαιώματα σας! Κανείς δεν μπορεί να μας φιμώσει αν είμαστε ενωμένοι(!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου