Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ VOUCHER ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας και ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα Voucher «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για νέους και νέες ανέργους έως 29 ετών», σε επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

*Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών.
*Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας συνολικής διάρκειας 420 ωρών. Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης δεν θα υπερβαίνει τους 6 μήνες. Στις επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος μπορούν να περιλαμβάνονται και καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες.
*Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζόμενων.


Επίσης, περιλαμβάνει Πιστοποίηση προσόντων των ωφελουμένων, την οποία θα διενεργήσουν Φορείς Πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή και διεθνώς και οι οποίοι είναι διαπιστευμένοι, σύμφωνα με το Πρότυπο ISO/IEC 17024 (από Εθνικούς ή Διεθνείς Φορείς) ή άλλα αναγνωρισμένα Διεθνή Πρότυπα, να χορηγούν πιστοποιητικά για τις συγκεκριμένες ειδικότητες. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν τόσο οι Απόφοιτοι Πανεπιστημίων και ΤΕΙ όσο και οι απόφοιτοι υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Για τους απόφοιτους Πανεπιστημίου και ΤΕΙ.

-Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας.

-Επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου Ανώτατης ή Ανώτερης Εκπαίδευσης.

-Επικυρωμένο αντίγραφο τυχόν μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και της θεματικής του.

-Επικυρωμένο αντίγραφο πιστοποιητικών ξένης γλώσσας, εφόσον υπάρχει.

-Επικυρωμένο αντίγραφο Εκκαθαριστικού Εφορίας ατομικό ή οικογενειακό του οικονομικού έτους 2014 ή του 2015 εφόσον υπάρχει.

-Επικυρωμένο αντίγραφο της κάρτας ανεργίας σε ισχύ.



Για τους απόφοιτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

-Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας.

-Επικυρωμένο αντίγραφο Εκκαθαριστικού Εφορίας ατομικό ή οικογενειακό οικονομικού έτους 2014 ή του 2015 εφόσον υπάρχει.

-Επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών αναγνωρισμένης σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, εφόσον υπάρχει.

-Επικυρωμένο αντίγραφο πιστοποιητικού ξένης γλώσσας εφόσον υπάρχει.

-Επικυρωμένο αντίγραφο της κάρτας ανεργίας σε ισχύ.



Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους:



Στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας- επί της οδού Π.Φουρίκη 17, όπισθεν Εθνικής Τράπεζας- από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 9.00-13.00 και 18.00-20.00 (τηλ. 2104651464)



Στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας- επί της οδού: Λεωφ. Φανερωμένης 70 (2ος όροφος), έναντι S/M «ΚΑΝΑΚΗΣ» - από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 9.00 -12.00 (τηλ. 2104658622

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου