Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Εκδηλώσεις επίδειξης του αθλήματος «Κούνγκ Φου» στο Πασαλιμάνι , στον χώρο της 29ης Έκθεσης ΒιβλίουΔύο εκδηλώσεις επίδειξης του αθλήματος «Κούνγκ Φου» θα πραγματοποιηθούν, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιούνη 2015, στον χώρο της 29ης Έκθεσης Βιβλίου, στο Πασαλιμάνι, σε συνεργασία των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιά & Νήσων με την Ελληνική Ομοσπονδία ΓΟΥΣΟΥ- ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ (WUSHU- KUNG FU).
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν εντός των ωρών λειτουργίας της Έκθεσης (19.00- 21.30)  έχει επιμεληθεί η Ομοσπονδία και θα πάρουν μέρος νεαροί αθλητές και αθλήτριες σωματείων- μελών της.
Με αυτές τις εκδηλώσεις αρχίζει ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ανοιχτών συζητήσεων, που διοργανώνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά& Νήσων, σε όλη την διάρκεια της Έκθεσης Βιβλίου, με στόχο την συμμετοχή περισσότερου κόσμου, όλων των ηλικιών, στην Άθληση.
Γι’ αυτό, το λόγο το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στην Έκθεση Βιβλίου, που διοργανώνει, κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, θα είναι αφιερωμένο στον Αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου