Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά για την έναρξη των Πανελληνίων ΕξετάσεωνΟ Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, οι Πανελλήνιες αλλά και οι ενδοσχολικές εξετάσεις αποτελούν δοκιμασίες, που πρέπει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις σας αλλά και σε όσους σας υποστηρίζουν- οικογένεια και εκπαιδευτικοί.
Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν  είναι η «ευκαιρία ζωής» για την κατάκτηση της κορυφής στις επιθυμίες σας, αλλά απλά μια ακόμη δοκιμασία ανάμεσα στις πολλές που θα αντιμετωπίσετε για την υλοποίηση των στόχων σας.

Για εμάς, είναι πρώτη προτεραιότητα η συμβολή μας, ώστε αυτή η προσπάθειά σας να γίνει με τις όσο τον δυνατόν καλύτερες συνθήκες. Είμαστε ικανοποιούμενοι, που τελικά οι μαθητές σχολείων του Κορυδαλλού θα μπορέσουν να δώσουν εξετάσεις στα σχολεία τους και να μην μεταφερθούν σε άλλα σχολεία λόγω της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Ευχόμαστε σε όλους σας καλή επιτυχία»                                                                      Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου