Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Στη Σαλαμίνα συνελήφθη η συνεργάτης του Ξηρού Αγγελική

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται η Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία φέρεται ως βασικός συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού. Η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Σαλαμίνας 
Η σύλληψη της 22χρονης φοιτήτριας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Σαλαμίνας. Πληροφορίες αναφέρουν πως πάνοπλοι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε σπίτι συγγενικού της προσώπου (φυλακισμένου της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς») όπου η 22χρονη βρέθηκε και συνελήφθη. Η Αγγελική Σπυροπούλου εμφανίζεται ως βασικός συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού, αποτελώντας παράλληλα συνδετικό κρίκο του ίδιου με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».


Η Αγγελική οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και αργότερα σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών. Τις τελευταίες ημέρες, το βάρος των αστυνομικών ερευνών για τη σύλληψη της 22χρονης είχε επικεντρωθεί στα νότια προάστια της Αττικής, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται σε Πειραιά, Δραπετσώνα και Σαλαμίνα.
Πηγή: Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου