Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Για την ανανέωση των αδειών των επαγγελματιών πωλητών Λαϊκών Αγορών



Η Περιφέρεια Αττικής αναφορικά με τις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη και αφορούν την ανανέωση των αδειών των επαγγελματιών πωλητών Λαϊκών Αγορών, διευκρινίζει ότι:
-                Από την αρχή της σχετικής διαδικασίας, έχει ήδη δώσει οδηγία στην αρμόδια Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών, να παραλαμβάνει όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις ανανέωσης των αδειών.
-                Έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις της για να μην αφαιρεθεί καμία άδεια που θα οφειλόταν στις μνημονιακές επιλογές της σημερινής Κυβέρνησης.

-                Με την ευκαιρία, θυμίζει την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (υπ’ αριθμ. 419/10-12-2014) σύμφωνα με την οποία «η υποχρέωση προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας δεν θα πρέπει να συνιστά αρνητική προϋπόθεση για την άσκηση της δραστηριότητας των εμπόρων των Λ.Α.»
-                Αυτή την απόφαση δεσμεύεται να την προωθήσει και στη νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, έτσι ώστε να δοθεί οριστική νομοθετική ρύθμιση για τα θύματα της μνημονιακής πολιτικής.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Twitter: @renadourou
Το Γραφείο Τύπου, 19/1/15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου