Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κου Χατζηπέρου με την ομόλογο του της Κοινωνικής Πολιτικής κα Κ. Θανοπούλου και του Προεδρείου του συλλόγου γονέων Φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας



Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση με την ομόλογο του Κοινωνικής Πολιτικής κας Θανοπούλου Κατερίνα και με το Προεδρείο του συλλόγου γονέων Φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων.
Συζητήθηκαν θέματα του συλλόγου και υπήρξε δε η διαπίστωση για την θετική συμβολή της κας Κ. Θανοπούλου  για την επίλυση των θεμάτων τόσο του συλλόγου Φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας όσο των λοιπών νησιωτικών και όμορων Δήμων Περιφέρειας Αττικής, με έμφαση στο πρόβλημα/κενό που θα δημιουργηθεί με την ενεργοποίηση του νέου ΕΣΠΑ.
Μετά την συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε ότι ο Άνθρωπος είναι στο επίκεντρο της πολιτικής Νέας Περιφερειακής Αρχής.
Αυτό ήδη γίνεται εμπράκτως με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2015, όπου πολλαπλασιάσθηκαν τα κονδύλια που θα διατεθούν για την Κοινωνική μέριμνα και τους κοινωνικά αδυνάτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου