Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Γ. Τσαβαρής: "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ….ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ"

Θέλουμε να καταγγείλουμε δημόσια την νέα Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι λόγω έλλειψης συντονισμού, ευαισθησίας και υπέρμετρης καθυστέρησης , δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες (ψήφισης του θέματος της κατανομής από το Δημοτικό Συμβούλιο), προκειμένου να αποδοθούν τα χρήματα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εκπαίδευσης, χρήματα που έχουν έρθει στα ταμεία του Δήμου εδώ και δεκαπέντε ημέρες!
Δυστυχώς, αν και συμφωνήσαμε ως δημοτική παράταξη έστω και την ύστατη ώρα που μας ενημέρωσαν να πραγματοποιηθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στις 24-11-2014 με μοναδικό θέμα την απόδοση των χρημάτων στις σχολικές επιτροπές για να γίνει άμεσα η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης, η κ. Πρόεδρος αρνήθηκε την πραγματοποίηση της σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση.
Θα πρέπει να γνωρίζει η νέα Δημοτική Αρχή στο σύνολό της, ότι πάνω από τις όποιες ενδεχομένως προσωπικές ή επαγγελματικές ασχολίες μας, προηγούνται οι υποχρεώσεις που ανέλαβαν στις 25 Μαΐου 2014 με την νίκη τους στις δημοτικές εκλογές.
Γιάννης Τσαβαρής 
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου