Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. : Γιατί καταψηφίσαμε την αύξηση των Δημοτικών τελών



Η κίνηση ΝΑΥΜΑΧΗΑ στο Δημοτικό συμβούλιο της 31ης Οκτωβρίου καταψήφισε την αύξηση των Δημοτικών τελών που προτάθηκε από τη νέα δημοτική αρχή διότι θεωρεί απαράδεκτο να φορτώνονται επιπλέον βάρη στους πολίτες οι οποίοι ήδη στενάζουν υπό το βάρος της βαρύτατης και άδικης φορολογίας του μνημονίου. Ο λαός δεν αντέχει να πληρώσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω , τη στιγμή που αντιμετωπιζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
Δυστυχώς, η νέα δημοτική αρχή μιμούμενη την κεντρική κυβέρνηση επέλεξε την εύκολη λύση που είναι να πληρώσουν τα συνήθη κορόιδα. Φυσικά, στο προεκλογικό τους πρόγραμμα δεν υπήρχε καμμία αναφορά σε οποιαδήποτε επιβάρυνση των πολιτών. Μάλλον κατάφεραν να το ξεχάσουν πολύ γρήγορα.
Στη ΝΑΥΜΑΧΗΑ πιστεύουμε ότι ο σωστός δρόμος είναι αυτό που έχουν καταφέρει αρκετοί προοδευτικοί δήμαρχοι σε άλλες περιοχές : να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά τους παρέχοντας παράλληλα ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες και ενεργοποιώντας τους δημότες αλλά και διεκδικώντας χρηματοδοτήσεις από όλες τις δυνατές πηγές, χωρίς να γίνονται όμηροι κερδοσκοπικών συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου