Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Δραστηριότητες Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νήσων



Την Τροιζηνία, τα Μέθανα  και τον Πόρο  επισκέφθηκε το προηγούμενο τριήμερο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος στο πλαίσιο των καθιερωμένων περιοδειών  στις περιοχές ευθύνης του.
-Την Παρασκευή 17/10/2014 μετέβη και επιθεώρησε τα έργα του δρόμου Δρυόπης – Γαλατά και συζήτησε με τον αρμόδιο του εργοταξίου τα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Στην συνέχεια παρέστη σε λαϊκή συνέλευση στο Πολιτιστικό κέντρο Μεθάνων στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και φορείς της Λουτρόπολης. Αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με  προβλήματα υγείας, παιδείας (μεταφορά μαθητών στην χερσόνησο Μεθάνων, έλλειψη ασθενοφόρου κλπ), ενώ εξετάστηκαν τρόποι ανάπτυξης της περιοχής και θέματα στα οποία ζητήθηκε η συνδρομή της αντιπεριφέρειας (απονιτροποιητής, αδειοδότηση βιολογικού καθαρισμού, ακτοπλοϊκή σύνδεση Μεθάνων, επιμήκυνση τουριστικής περιόδου και προβολή του τουριστικού προϊόντος κλπ). 
-Το Σάββατο 18/10/2014 συναντήθηκε με την Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Τροιζηνίας στο Λεμονοδάσος Πόρου , όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής , το πρόβλημα καταρροϊκού πυρετού και της διαχείρισης των νεκρών ζώων,  το θέμα των «επιχειρήσεων-σκούπα» από την αστυνομία, τον έγκαιρο προγραμματισμό ψεκασμών για την δακοκτονία και τα κουνούπια ,καθώς επίσης και τον προγραμματισμό λαϊκών συνελεύσεων σε Πόρο – Γαλατά και  χωριά της περιοχής Τροιζηνίας.
Το Σάββατο βράδυ συμμετείχε και χαιρέτησε στην εκδήλωση του πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά – Τροιζηνίας.
-Τη Κυριακή 19/10/2014 συναντήθηκε με καινοτόμους καλλιεργητές της περιοχής και εξέτασε θέματα που αφορούν μεθοδεύσεις βελτιστοποίησης της παραγωγής με θεσμικές παρεμβάσεις σε επίπεδο αντιπεριφέρειας, εν όψει της νέας ΚΑΠ που βρίσκεται σε διαβούλευση.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου