Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ…….



Άλλη μία κατηγορία εις βάρος του τ. Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, κατέρρευσε με το υπ.αριθμ. 98/2014 απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά.
Την καταγγελία (αριθμ. πρωτ. Καταγγελίας ΣΕΕΔΔ 4236/11-7-2007 )  εις βάρος και του τ. Δημάρχου (τότε δημοτικού συμβούλου), υπέβαλε ο κ. Μηνάς Νάννος σύζυγος Ισιδώρας Νάννου, ο οποίος θεώρησε ότι με τις πράξεις του ο τ. Δήμαρχος ζημίωσε τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου σε βαθμό κακουργήματος.
Το γεγονός δε, ότι η κλήτευσή του σε απολογία μαζί και με τους άλλους κατηγορούμενους στον ανακριτή και εισαγγελέα για το συγκεκριμένο θέμα πραγματοποιήθηκε πριν τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν συγκυριακά, αφού αποκαλούσαν δημόσια τον τ. Δήμαρχο υπόδικο για τέλεση κακουργήματος εις βάρος του Δήμου.

Δυστυχώς γι’ αυτούς οι γκεμπελίστικες μέθοδοι δεν έχουν καμία πιθανότητα επιτυχίας αφού μπορεί προσωρινά να πιστεύουν ότι κερδίζουν πολιτικά  ή άλλα οφέλη- σε βάθος όμως χρόνου αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά η σαθρότητα των θέσεών τους.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω σε όλους όσους επαναλαμβάνουν την μεθόδευση τέτοιων κατηγοριών, ότι και πάλι η λάσπη τους θα καταρρεύσει πολύ σύντομα και θα αποκαλυφθεί ξανά ότι τα μόνα ισχυρά στοιχεία της πολιτικής τους συγκρότησης είναι η συκοφαντία και η αθλιότητα.


Ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου