Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΙΑΣ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ» ….ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ


Ζαλισμένη η κ. Νάννου από την αποτυχία της , λόγω της υπέρμετρης φιλοδοξίας της να εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (βλέπετε έλυσε μέσα σε τέσσερεις μήνες από την εκλογή της όλα τα προβλήματα του τόπου…)και προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από αυτήν την αποτυχία της, προσπαθεί για άλλη μια φορά να μπερδέψει εσκεμμένα τα γεγονότα πιστεύοντας ότι έτσι θα ξεφύγει από το τραγικό πολιτικό λάθος που έκανε να εγκαλέσει τον τέως Δήμαρχο Σαλαμίνας για την κατασκευή ενός έργου που μπορεί να το δει οποιοσδήποτε θελήσει , αρκεί να επισκεφθεί τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού. Παράλληλα, θέλω να την ευχαριστήσω, γιατί μέσα από αυτό το δελτίο τύπου παραδέχεται και η ίδια ότι ο τέως Δήμαρχος Σαλαμίνας, δεν είναι «υπάλληλος» κανενός αναδόχου, και δεν νιώθει καμιά «εξάρτηση» ή «υποχρέωση» απέναντι σε ΚΑΝΕΝΑΝ… προκειμένου να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τον στηρίζει με την παρουσία του σε όποια δική του θεμιτή δικονομική επιλογή.
Ξέρει επίσης πολύ καλά, ότι η έγκληση που υποβλήθηκε εις βάρος του τέως Δημάρχου Σαλαμίνας, με εισήγηση δική της από την Οικονομική Επιτροπή, για το συγκεκριμένο θέμα στις 30-9-2014, είναι ανυπόστατη στην ουσία της και προϊόν αρρωστημένης εμπάθειας οικονομικών - πολιτικών συνεργατών της και δεν μπορεί να σταθεί σοβαρά ούτε στην διαδικασία της προανάκρισης…. Γνωρίζει επίσης –και αν δεν το γνωρίζει μπορούν να της το πουν οι νομικοί σύμβουλοι του δήμου – ότι δεν υπάρχει από την πλευρά του τέως Δημάρχου Σαλαμίνας, άτακτη υποχώρηση, διότι εάν υπάρχει έστω και ένα στοιχείο που να υποδηλώνει υποχώρηση, σας προκαλώ να το δημοσιοποιήσετε άμεσα δηλώνοντας επίσης ότι είναι διαθέσιμος , αν αυτό μπορεί να γίνει, να ζητήσουμε την συντομότερη χρονική εκδίκαση της υπόθεσης.  
Στο σημείο αυτό θέλω να προτείνω στην κ. Νάννου τα εξής:  
1) Κυρία Νάννου, σας ΠΡΟΚΑΛΩ στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να δεχθείτε να συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα ως θέμα προ των θεμάτων προκειμένου να ενημερωθούν με στοιχεία ΑΠΑΝΤΕΣ.

2) Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα σας χορηγήσω έγγραφο της εκκλησιαστικής επιτροπής με τις υπογραφές των μελών που αναφέρουν την ΑΛΗΘΕΙΑ (η οποία απ’ ότι φαίνεται σας ενοχλεί πολύ) γύρω από την περιγραφή των εργασιών που έγιναν από τον ανάδοχο.

3) Στην ίδια συνεδρίαση θα δημοσιοποιήσω και το δεύτερο πόρισμα των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας, που έκανε την εκτίμηση του έργου , την ύπαρξη του οποίου επιμελώς αποκρύπτατε και έτσι έχουμε το παράδοξο γεγονός να υπάρχουν την ίδια μέρα δύο πορίσματα για το ίδιο θέμα με τις υπογραφές των ίδιων υπαλλήλων της Τ.Υ. και του Διευθυντή αυτής.

Επίσης κ. Νάννου αφού νιώθατε τόσο σίγουρη για την καταγγελία σας και προκειμένου να υποβάλλετε μήνυση σε έναν τέως Δήμαρχο , γιατί φέρατε το θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση της Ο.Ε., ενημερώνοντάς μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα μερικές ώρες πριν και χωρίς να έχουμε στα χέρια μας ούτε τις εισηγήσεις σας; (αυτά ούτε στα στρατοδικεία της χούντας δεν γίνονταν).

Γιατί κ. Νάννου δεν δεχθήκατε κατά την συνεδρίαση της Ο.Ε. στις 30-9-2014 την πρότασή μας για συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Γιατί κ. Νάννου δεν δεχθήκατε στην ίδια συνεδρίαση την πρότασή μας να κοστολογήσει το έργο πραγματογνώμονας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος; Τι φοβηθήκατε;

Γιατί κ, Νάννου δεν δεχθήκατε στην ίδια συνεδρίαση την πρότασή μας να επισκεφθούμε όλα τα μέλη της οικονομικής επιτροπής το έργο επιτόπου για να έχουμε ιδία άποψη;

Τέλος ρωτώ τα μέλη της Ο.Ε., εάν γνώριζαν την ύπαρξη και το περιεχόμενο του πορίσματος πουν τους απέκρυψαν.

Όσο για την ταμπέλα που υπάρχει στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, αν σας ενοχλεί μπορείτε να την καθαιρέσετε, αφού είναι πολύ εύκολο να γκρεμίζει κανείς, αλλά πολύ δύσκολο να δημιουργεί…..

Τα υπόλοιπα κ. Νάννου, αν έχετε την πολιτική εντιμότητα να υπάρξει αντιπαράθεση μεταξύ μας, θα τα πούμε ενώπιος ενωπίω κατά την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ιδού η Ρόδος κ. Δήμαρχε…. 

Σαλαμίνα 09-10-2014 
Ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας 
Γιάννης Τσαβαρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου