Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτοβουλία Kατοίκων Σαλαμίνας: ΣΤΟΠ στον ΕΝΦΙΑλτη!



Είμαστε πολίτες του νησιού της Σαλαμίνας που πιστεύουμε ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ στην πράξη, διότι :

Είναι ένας φόρος εξωπραγματικός, εξοντωτικός, αδυσώπητος, που έρχεται να επιβληθεί σε μια χώρα όπου σύμφωνα με στοιχεία του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής τα λαϊκά εισοδήματα έχουν συρρικνωθεί κατά 50%, εντούτοις από το 2010 η φορολογική επιβάρυνση μισθωτών, συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών έχει αυξηθεί έως 7 και 9 φορές! Ο ΦΠΑ αυξήθηκε τέσσερις φορές. Οι φόροι στα καύσιμα έχουν αυξηθεί τρεις φορές.
Και (εδώ βρίσκεται το απολύτως αδιανόητο): Οι φόροι επί των ακινήτων -ήδη πριν από την επιβολή του ΕΝΦΙΑ- έχουν επταπλασιαστεί! Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, μήπως η άρνηση πληρωμής τους μετατρέπεται σε δικαίωμα;

Ξέρουμε ότι για να πετύχουμε το στόχο μας , πρέπει να είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι. Ηδη, σε πολλές περιοχές ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί, με συγκεντρώσεις, καταλήψεις εφοριών, ενημερωτικές καμπάνιες κλπ.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

ΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟ

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ

Ελα μαζί μας να οργανώσουμε την αντίσταση στον ΕΝΦΙΑλτη !
Ενημέρωση για συναντήσεις, δράσεις, νομική βοήθεια κλπ θα υπάρχει στο blog : stopenfiasalamina.wordpress.com. και στη σελίδα μας στο Facebook “ΣΤΟΠ στον ΕΝΦΙΑλτη – Πρωτοβουλία Κατοίκων Σαλαμίνας”

Επικοινωνία : stopenfiasalamina@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου