Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ.



«ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ: Αυτό ήταν το ηχηρό μήνυμα, που έστειλαν οι γειτονιές του Πειραιά, με τη χθεσινή (18/9) μεγαλειώδη Αντιφασιστική Διαδήλωση, στο Κερατσίνι».

Ένα χρόνο από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, από τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, ο λαός και η νεολαία του Πειραιά, με τη μαζική συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, στο Πέραμα, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό, στο Κερατσίνι και στη χθεσινή μεγαλειώδη Αντιφασιστική Διαδήλωση στο Κερατσίνι, έστειλαν ηχηρό μήνυμα, ότι η αντιφασιστική μάχη παραμένει ασίγαστη.


Μέσα από τις  πολύμορφες αντιφασιστικές εκδηλώσεις, αναδείχθηκε  ότι, η μάχη κατά του φασισμού συμβαδίζει αδιάρρηκτα, με την πάλη για την ανατροπή των βάρβαρων πολιτικών, που μας βυθίζουν στη φτώχεια, στην ανεργία και στην εξαθλίωση και  ενισχύεται η ανάγκη  να συνεχιστούν  τα βήματα της ανατροπής, που έγιναν σε Δήμους και Περιφέρεια.

Το μνημονιακό καθεστώς, σε συγχρονισμό για άλλη μια φορά, με τους υπονομευτές των μαζικών αγώνων δήθεν αντιεξουσιαστές, επιδίωξαν να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν το λαό, για να τον καθηλώσουν υποταγμένο και αδρανή στα σπίτια τους. Με ιδιαίτερο μένος δε, στη πόλη του Κερατσινίου, στόχευσαν τη νέα αριστερή Δημοτική Αρχή, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντιφασιστικής πάλης, προκαλώντας φθορές στο ΚΕΠ και στο Δημαρχείο της πόλης, επιτιθέμενοι την ίδια ώρα, με ιδιαίτερη αγριότητα και στέλνοντας στα νοσοκομεία συντρόφους και συντρόφισσες από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων Αριστερών Οργανώσεων.

 Οι «ειδικές δυνάμεις» των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ, επιδόθηκαν στο «γνωστό παιχνίδι κυνηγιού», σκηνοθετώντας το σκηνικό μιας πόλης με φωτιές και καταστροφές, δίνοντας υλικό στα ΜΜΕ, για τον αναγκαίο αποπροσανατολισμό από το ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα της διαδήλωσης.

 Όλα, όμως, δείχνουν ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, το μήνυμα της ανυποχώρητης μάχης κατά της βαρβαρότητας του νεοφιλελεύθερου μνημονιακού καθεστώτος, κατά της αντιδραστικής φασιστικής ιδεολογίας και πρακτικής στάλθηκε δυνατά και ο ελληνικός λαός, είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να κυριαρχήσει η αντίδραση, η οικονομική και κοινωνική παρακμή.

Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης, θα συνεχίσουν να παλεύουν μαζί με τους εργαζόμενους και τη νεολαία, για να βάλουμε σύντομα τέλος, στην πολιτική που γεννά τη φτώχεια, την εξαθλίωση και το φασισμό.

19/09/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου