Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

2nd ROCK AID στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας



Το 2nd ROCK AID θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ  Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Οι ΣΕΛΑΣ ,Hungry Dukes ,Mr.Highway Band ,Ghostdance The Band , ανεβαίνουν στη σκηνή με κοινωνικό σκοπό :την συλλογή φαρμάκων  για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη γεμίζοντας την βράδια με δυνατές μουσικές σε Blues Rock ύφος! 
Το εισιτήριό σας γι’αυτή τη συναυλία είναι ένα κουτί φάρμακα. 
Η εγχώρια ροκ σκηνή δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα απαράμιλλο live που θα μας θυμίσει ότι το... μουσικό καλοκαίρι δεν τελειώνει έτσι εύκολα! Σας περιμένουμε όλους!!


Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα που συμμετέχουν

Ghostdance the Band!
Οι Ghostdance the band είναι ένα hard rock συγκρότημα που ιδρύθηκε στα τέλη του 2011 στην Άρτα. Αν και μικρό χρονικό διάστημα ενεργοί, έχουν καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Ελληνική σκηνή με το ντεμπούτο τους EP "Little Man" το 2012. Οι αντιδράσεις κοινού και κριτικών ήταν πολύ θετικές. Η μουσική τους είναι ένα μίγμα από διάφορα μουσικά μονοπάτια: Hard rock, blues, southern, classic rock συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας ένα πετυχημένο και πολύ δυναμικό Rock n’ Roll χαρμάνι.
Μόλις τον Γενάρη του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο LP τους με τίτλο "Dead Around". Η ηχογράφηση, μίξη και mastering έγιναν στο στούντιο Vision of Sound στα Ιωάννινα από τον Θωμά Νάστο, το artwork από τον Γιώργο Αλυμάρα και οι φωτογραφίες του album από τον Παναγιώτη Παππά.
Δίνουν συχνά το παρόν με εκρηκτικά live σε Αθήνα και επαρχία, σε μουσικές σκηνές αλλά και σε φεστιβάλ, ενώ έχουν μοιραστεί το stage με πολλές μπάντες της ελληνικής σκηνής.

Οι Ghostdance the Band είναι:
Γιάννης Σιδεράκης: φωνή
Στάθης Κρίκας: κιθάρα
Μάκης Φελέκης: κιθάρα
Γιώργος Χαρίτος: μπάσο
Λεωνίδας Αθανασίου: τύμπανα

Βρείτε τους Ghostdance the Band:  https://www.facebook.com/GHOSTDANCE.TheBand
Mr. Highway Band είναι ένα συγκρότημα με έδρα την Αθήνα που παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς δεν έχουν κλείσει ακόμα τα τρία χρόνια ζωής, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ως τώρα πορεία του, τις αρκετές διακρίσεις και τη συνεχή δουλειά του. Διακρίσεις σε διαγωνισμούς (Bon Jovi Opening Act Contest, HardRock Rising 2012), διοργάνωση κάθε χρόνο του δικού τους φεστιβάλ (Music Highway Festival), συνεργασίες και εμφανίσεις με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, κυκλοφορία του ντεμπούτου δίσκου τους «Is thatmyself» (2012), ο οποίος εξαντλήθηκε σε ένα χρόνο κυρίως μέσω των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας. Σημαντικότατη υπήρξε η πολύ πετυχημένη συνεργασία τους για ένα χρόνο με τον σπουδαίο καλλιτέχνη Χρήστο Θηβαίο με τον οποίο περιόδευσαν σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και την Κύπρο. Κινούμενοι στον ευρύτερο χώρο του rock και με τη μοναδική ικανότητά τους να ενσωματώνουν δημιουργικά τις ποικίλες επιρροές τους (blues, country, americanaκ.α.) οι Mr. Highway Band έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο και αναγνωρίσιμο ύφος. Δυνατό σημείο της μπάντας οι ζωντανές εμφανίσεις της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ένταση και το δυναμισμό τους και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργείται ανάμεσα στο συγκρότημα και το κοινό του. Τον Ιανουάριο του 2014 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του γκρουπ με τίτλο «Story of my life» και η μπάντα είναι έτοιμη για μια σειρά εμφανίσεων σε όλη τη χώρα (και όχι μόνο) για την προώθηση του. Το Story Of MyLife Tour είναι έτοιμο να προσφέρει εκπληκτικές βραδιές μουσικής, χορού και έντασης.
Οι Mr. Highway Band είναι:
Γιάννης Αφένδρας (Mr.Highway), Γρηγόρης Ψαλτάκος, ΘύμιοςΣπηλιωτόπουλος, Διονύσης Τσιούνης, Κώστας Καλπάκης
Λίγους μήνες μετά, τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφορεί διπλός live δίσκος από τις εμφανίσεις τους με τον Χρήστο Θηβαίο από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία!
Links: Bandcamp: mrhighwayband.bandcamp.com
Youtube channel:
www.youtube.com/channel/UCGTMafbO_fWunO6mo7eThlQ
Reverbnation:
http://m.reverbnation.com/artist/2143910/songs
Βρείτε τους Mr. Highway Band: https://www.facebook.com/pages/Mr-Highway/130209683723288
Hungry Dukes δημιουργήθηκαν από τον Nick Duke στη φυσαρμόνικα, φωνή και τον Stefan "Dik" Sling στη κιθάρα και το βιολί το Σεπτέμβρη του 2012 στον Πειραιά ηχογραφώντας παλαιότερες προσωπικές συνθέσεις στο Duke's home studio μαζί με τον Πάρι στο μπάσο και τον Θοδωρή στην κιθάρα. Το υλικό αυτό δημοσιοποιήθηκε στο internet ελεύθερα τον Ιανουάριο του 2013. Τον Μάρτιο του 2014, μετά από διάφορες αλλαγές στη σύνθεση, προστέθηκαν στη μπάντα ο Άγης στα τύμπανα και ο Θοδωρής στο μπάσο βάζοντας τις δικές τους συνθέσεις, η μπάντα πήρε τον τελικό της χαραχτήρα. Το καλοκαίρι του 2013 η μπάντα άρχισε να ηχογραφεί το πρώτο της ep στο αυτοσχέδιο στούντιο Meat Palace στη κρεαταγορά του Πειραιά με τη βοήθεια του Αλέξανδρου Κασσότη . Τελικά κυκλοφόρησε και αυτό στο internet τον Ιανουάριο του 2014.Το ep αποτελείται από πέντε κομμάτια, τρείς συνθέσεις της μπάντας και δύο διασκευές, όλα βασισμένα κυρίως στο blues και το rock n roll. Παράλληλα, οι hungry dukes συνεχίζουν να παίζουν ζωντανά μόνοι τους ή μαζί με άλλες μπάντες και να συνθέτουν καινούρια κομμάτια.
Βρείτε τους Hungry Dukes:  https://www.facebook.com/HungryDukes
ΣΕΛΑΣ Οι ΣΕΛΑΣ είναι μια ελληνόφωνη μπάντα με επιρροές απ όλο το φασμά της ροκ μουσικής(alternative,progressive,psychedelic,post rock,trip hop).Δημιουργήθηκε το 2002 και το Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει ο πρώτος της δίσκος.
Οι ΣΕΛΑΣ είναι :
Ηλίας Πάλλας-κιθάρες,Χρήστος Κοντός-τύμπανα,Τόλης Μαίστρος-κιθάρες,Παναγιώτης Βοσκός-φωνή,Γιώργος Γεραμάνης-μπάσσο.

Βρείτε τους ΣΕΛΑΣ :  https://www.facebook.com/Selas.Band 




ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου