Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Δήλωση Θοδωρή Δρίτσα, Βουλευτή Α΄ Πειραιά & Νησιών και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στελέχη του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο ΥΝΑ.



Σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Δρίτσας, Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νησιών και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε το χώρο έξω από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, όπου τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, άντρες και γυναίκες, συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την οποία είχαν καλέσει τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος και της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση της αυτοτέλειας των ασφαλιστικών τους ταμείων και την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της υλοποίησης των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας.


Ο Θοδωρής Δρίτσας εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην κινητοποίηση των λιμενικών και μετέφερε σε αυτούς, τη διαβεβαίωση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί εξαιρετικά κρίσιμα τα ζητήματα αυτά και απόλυτα δίκαιη την κινητοποίησή τους.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του ο Θ. Δρίτσας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η κυβέρνηση της μειοψηφίας, επιμένει, ακόμα και λίγο πριν αποχωρήσει, να επιτίθεται στις κατακτήσεις των εργαζομένων. Σαμαράς και Βενιζέλος και οι Υπουργοί της κυβέρνησης, εκτελούν κατά γράμμα τις καταστροφικές μνημονιακές δεσμεύσεις τους, απέναντι στην Τρόικα.  Τα Ταμεία των στελεχών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπως και των άλλων Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, πρέπει να στηριχθούν και όχι να διαλυθούν. Καλώ τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου να πάρει άμεσα θέση, να υπερασπιστεί έμπρακτα το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και να σταματήσουν οι Υπουργοί την υποκριτική τακτική, να πετούν, ο ένας το μπαλάκι στον άλλο και να νίπτουν τας χείρας τους».

29/07/2014                                                                                       Το Γραφείο Τύπου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου