Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής



Συνεχίζεται η προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Ηδη, οι τέσσερις Διευθύνσεις , Α' Αθηνών, Κεντρικού Τομέα και Δυτικής Αττικής, Βορείου Τομέα και Ανατολικής Αττικής και Νοτίου Τομέα, Πειραιά και Νήσων, έχουν ενισχυθεί σε προσωπικό μετά τη μετάταξη 184ρων Δημοτικών Αστυνομικών, με αποτέλεσμα να μειωθεί σημαντικά ο χρόνος έκδοσης αδειών αναμονής.


Ταυτόχρονα, με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης, τοποθετήθηκαν ειδικά στέγαστρα και πάγκοι στους χώρους αναμονής των Διευθύνσεων  Α΄ Αθήνων και Κεντρικού Τομέα και Δυτικής Αττικής. Σημειώνεται επίσης, ότι από την 1η Ιουνίου 2014 λειτουργεί το ηλεκτρονικό παράβολο με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών, ενώ εξετάζεται η μεταστέγαση των Διευθύνσεων Κεντρικού Τομέα και Δυτικής Αττικής και Βορείου Τομέα και Ανατολικής Αττικής σε κτίρια  περισσότερο λειτουργικά για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αλλοδαπών.

Για τη συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Ευχαριστώ τα στελέχη και το προσωπικό για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν μέχρι σήμερα, κάτω από αντίξοες συνθήκες για την εξυπηρέτηση των αλλοδαπών. Δέσμευσή μας, είναι πως θα εργαστούμε σκληρά για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, έτσι ώστε το Φθινόπωρο οι άδειες διαμονής να εκδίδονται σε διάστημα λίγων ημερών και να βελτιωθεί το σύστημα παροχής πληροφοριών και ραντεβού με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αλλοδαπών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου