Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ



Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας
«Ναυτεμπορική» με θέμα «Σε σύγκρουση για το μέλλον των Επιμελητηρίων», ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γεώργιος Μπενέτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
        « Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός της διαμάχης μεταξύ των προέδρων Κ.Ε.Ε.Ε. και Ε.Β.Ε.Π., για την ορθότητα ή μη των χειρισμών εκατέρωθεν, για το μέλλον των Επιμελητηρίων.

           Ας σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος των Επιμελητηριακών αρχόντων, που με αυτό τον τρόπο, μόνο υπηρεσίες δεν προσφέρουν στο θεσμό που υποτίθεται ότι «υπηρετούν».
          Από την άλλη πλευρά, ας αναλάβει επιτέλους και η κυβέρνηση - με παρέμβαση  του Πρωθυπουργού, εφόσον το θέμα δεν μπορεί να λυθεί στο επίπεδο του αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας - να αποφασίσει επιτέλους να στηρίξει την επιχειρηματικότητα διαμέσου της βιωσιμότητας των Επιμελητηρίων, διαφορετικά εκτός των άλλων παροχών προς το επιχειρείν και βασικές υποχρεώσεις της χώρας μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση θα μείνουν «ξεκρέμαστες» και αναφέρομαι στην τήρηση του Γενικού Εμπορικού Μητρώου και της Υπηρεσίας μιας Στάσης .          

                                                                                 ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου