Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μεγαλειώδης η πρώτη προεκλογική ομιλία του Σπύρου Σοφρά στα Σελήνια



Μεγαλειώδης ήταν η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Σοφρά στα Σελήνια, το βράδυ του Σαββάτου. Από νωρίς είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου, το οποίο με την άφιξη του επικεφαλής της «Νέας Πορείας» ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Ο κ. Σπύρος Σοφράς ξεκινώντας την ομιλία του στηλίτευσε τις μεθοδεύσεις της σημερινής δημοτικής αρχής σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ΟΛΠ, τόσο στην περίπτωση της Κυνόσουρας όσο και σε αυτήν του λατομείου της Τούρλας, εκφράζοντας την αγανάκτηση του κόσμου των Σεληνίων  για όλα αυτά. Αφού τόνισε τις ευθύνες της τωρινής δημοτικής αρχής για την απόκρυψη του νόμου που χαρακτηρίζει ολόκληρη της αρχαία Σαλαμίνα ως ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, ο κ. Σοφράς, δεσμεύτηκε κατηγορηματικά να μην επιτρέψει την καταστροφή του νησιού για την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων. Ταυτόχρονα στηλίτευσε την διοργάνωση των «Σαλαμινείων», που αντί για εκδηλώσεις μνήμης και τιμής (όπως ισχυρίστηκαν οι διοργανωτές) κατάντησαν εκδηλώσεις προς δόξα του νυν δημάρχου.

Αναφερόμενος στα τοπικά προβλήματα των Σεληνίων κατηγόρησε την δημοτική αρχή ότι αποφεύγει να προσέξει τα προβλήματα της περιοχής, όπως η μικρή πλατεία που ουδέποτε κατασκευάστηκε, η χαμηλή πίεση του νερού στο Πανόραμα, το δημοτικό σχολείο και ο βρεφονηπιακός σταθμός που έμειναν στα χαρτιά. Κατόπιν, ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού, αναφερόμενος στις λύσεις των τοπικών προβλημάτων της περιοχής.
Η ομιλία τελείωσε με την παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού για την δημοτική κοινότητα Σεληνίων και τον σύντομο χαιρετισμό του πρώην δημάρχου και βουλευτή Βαγγέλη Αστράκου, υποψηφίου με την «Νέα Πορεία Σαλαμίνας».
Σήμερα, ο επικεφαλής της «Νέας Πορείας Σαλαμίνας» Σ.Σοφράς, θα μιλήσει, στις 20.30 το βράδυ, στα Παλούκια, δίπλα στο καφενείο «Νούφαρα».
Οι ομιλίες του θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες (την ίδια πάντα ώρα, 20.30) στις πλατείες: Κεντρική Αιαντείου (Τρίτη 13/05), Κεντρική Αμπελακίων (Τετάρτη 14/05) και Πλατεία Εθνικής Αντίστασεως ( «Viento» πρώην «Flamingo») την Πέμπτη 15 Μαΐου.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στο site του Συνδυασμού «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» (www.neaporeiasalaminas.gr) μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα και τις ανακοινώσεις του Συνδυασμού, το πρόγραμμα και τα φυλλάδια της «Νέας Πορείας» («Η αλήθεια για τη ζεύξη», «Η αλήθεια για τα Λατομεία», «Η αλήθεια για την Κυνοσούρα» κτλ) καθώς και τον κατάλογο με τα ονόματα όλων των υποψηφίων συμβούλων.

Από το Γραφείο Τύπου
                             του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Σοφρά,
                             με τον Δημ. Συνδυασμό «Νέα Πορεία Σαλαμίνας»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου