Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Το «Open Marathon 2014» για δεύτερη χρονιά στη Σαλαμίνα



Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί μας κάτω από την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας το Πανελλήνιο Ποδηλασίας «Open Marathon 2014», μία διοργάνωση που στοχεύουμε τα επόμενα χρόνια να πραγματοποιείται σε μόνιμη βάση στη Σαλαμίνα. 
 Πλήθος αθλητών από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν τη Σαλαμίνα και θαύμασαν αγωνιζόμενοι το μοναδικού φυσικού κάλους δάσος των Κανακίων αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αιαντείου. 
 Έχουμε επανειλημμένως τονίσει ως Δημοτική Αρχή ότι ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός είναι δύο από τους σημαντικότερους πυλώνες πάνω στους οποίους θα πρέπει να χτιστεί η Σαλαμίνα του αύριο, γι’ αυτό ο Δήμος μας παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες προκειμένου αυτές να γίνουν ο καλύτερος πρεσβευτής του τόπου μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

 Δίνουμε δε ιδιαίτερη σημασία στην ποδηλασία, όχι μόνο ως άθλημα αυτό καθαυτό, αλλά κυρίως γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβάλει καθοριστικά ως μεταφορικό μέσο στην υγεία και στην καλυτέρευση του τρόπου ζωής μας. 
 Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί τέτοιων διοργανώσεων, καθώς είναι δεδομένο ότι  ο αθλητισμός δεν διαμορφώνει μόνο το σώμα και το μυαλό μας, αλλά κυρίως δίνει ποιότητα στη ζωή μας, ενώ είναι γνωστή η ρήση “ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια”. 



Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου