Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

«Παρουσίαση της Αττικής και των Νησιών της, από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, στη μεγάλη τουριστική έκθεση ITB BERLIN»



Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει φέτος για πρώτη στη μεγάλη τουριστική έκθεση ITB Berlin, στο Βερολίνο, που θα διαρκέσει από την Τετάρτη 5 έως την Κυριακή 9 Μαρτίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Αττικής, θα παρουσιάσει ολοκληρωμένα την Αττική με ιδιαίτερη έμφαση στα νησιά της.

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου, θα γίνει από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων ειδική παρουσίαση της Αττικής και των Νησιών της στους μεγαλύτερους tour operators και travel agencies της Γερμανικής αγοράς, των ανθρώπων δηλαδή που παίρνουν τις σημαντικότερες αποφάσεις για την κατεύθυνση της τουριστικής ροής, με προβολή του video «Athens - Attica 24 hours alive», ενώ θα μοιραστεί σε όλους tour operator manual σε USB stick, ενημερωτικό υλικό και λεύκωμα της Περιφέρειας Αττικής.
Στον ειδικό χώρο της Περιφέρειας Αττικής, μέσα στο Ελληνικό Περίπτερο του ΕΟΤ, θα παρουσιάζεται ειδικός interactive χάρτης στον οποίο θα φαίνεται η Αττική και τα νησιά, που θα δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να μεταφερθεί σε κάθε περιοχή της Αττικής, σε κάθε νησί, σε κάθε κατηγορία και πληροφορία, καθώς και στο βίντεο του προορισμού που επιθυμεί.
Επίσης θα παρουσιαστούν και θα προωθηθούν επιλεγμένα τοπικά μας προϊόντα, όπως: Αμυγδαλωτά Σπετσών και Ύδρας, Φιστίκια Αιγίνης, Παστέλι Πόρου, Μέλι Μεθάνων και Φατουράδα Κυθήρων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, με αφορμή την παρουσία του στο Βερολίνο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στην Περιφέρεια Αττικής, ανταποκρινόμενοι στο χρέος μας, συνεχίζουμε να προβάλλουμε ολοκληρωμένα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλη την Ευρώπη, την Αττική και τα νησιά μας. Η στοχευμένη Τουριστική προβολή της πρώτης Περιφέρειας της χώρας στο εξωτερικό, ήταν από την αρχή της θητείας μας προτεραιότητα για τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και την Περιφερειακή αρχή. Με τη συμμετοχή μας στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου, προβάλλουμε και προωθούμε στη μεγάλη αγορά της Γερμανίας την Αττική, την Αθήνα και ιδιαίτερα τα πανέμορφα νησιά μας, σε μια κρίσιμη περίοδο και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Συνεχίζουμε τη δράση και το έργο που έχουμε αναλάβει, στηρίζοντας στην πράξη την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη και το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου