Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σαββατόβραδο στο λατομείο

Το Σάββατο 29/3/14 και μάλιστα βραδινές ώρες η κίνησή μας ενημερώθηκε  από πολίτες ότι το λατομείο του κ.Αγγέλου λειτουργούσε,  ενώ  μαρτυρίες  κατοίκων ανέφεραν ότι είχαν  χρησιμοποιηθεί  και εκρηκτικά.
Αμέσως  μια ομάδα μελών της κίνησης πολιτών ΝΑΥΜΑΧΗΑ με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο  Δέσποινα Καρούση έσπευσε στο λατομείο για την επί τόπου επαλήθευση της  πληροφορίας,κινητοποιώντας  συγχρόνως τις διωκτικές αρχές.

Κατά την άφιξή μας στο χώρο  του λατομείου  διαπιστώσαμε ότι υπήρχε  κάθετα βαλμένο όχημα <μπετονιέρα> για να εμποδίσει  την είσοδο οχημάτων σε αυτό και , ενώ οι εργαζόμενοι είχαν εξαφανιστεί,εμφανίστηκε μόνο κάποιος ο οποίος δήλωσε φύλακας του χώρου.
Όταν  η αστυνομία ελευθέρωσε την είσοδο,προς μεγάλη μας έκπληξη,  οι μόνοι που βγήκαν μέσα από τα σκοτάδια του λατομείου από την πλευρά που βρίσκεται το αμαξοστάσιο του δήμου με τα οχήματά τους ήταν  ..οι αντιδήμαρχοι!!!!!! κ.κ. Σπηλιόπουλος και Μπερής οι οποίοι αγνόησαν τους συγκεντρωμένους και αποχώρησαν.
 Θέλουμε να πιστεύουμε ότι παρότι  Σάββατο και μάλιστα 10 η ώρα τη νυκτα έλυναν κάποιο δημοτικό πρόβλημα.
 Στη  συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα δόθηκαν καταθέσεις και  η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Τα ερωτήματα είναι εύλογα :
Mέχρι πότε θα λειτουργεί ένα λατομείο που υποτίθεται ότι είναι σφραγισμένο ;
Πώς μπορεί να πουλά υλικό που έχει κατασχεθεί;
Είναι δυνατόν την τήρηση των αποφάσεων της πολιτείας να την φορτώνονται οι πολίτες ;

Αλήθεια, ποιοί έχουν την υποχρέωση  να επιβλέπουν αν τηρούνται οι νόμοι;.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου