Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ (λεγόμενη) ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΟΣΑ

Κοινή συνέντευξη τύπου θα δώσουν εκπρόσωποι των Φαρμακοποιών, των Αρτοποιών, των Βιβλιοπωλών, των Εκδοτών και των Αγελαδοτρόφων την Παρασκευή 28/3/2014 στις 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο ATHENS PLAZA στο Σύνταγμα.
Την πρωτοβουλία της κοινής συνέντευξης τύπου την έλαβε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής. Το συντονισμό της συνέντευξης τύπου θα έχει ο Πρόεδρος του ΦΣ κ. Κώστας Λουράντος.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ στο πάνελ των ομιλητών εκπροσωπώντας την άποψη των βιβλιοπωλών αλλά και αποκαλύπτοντας σε όλη την Ελλάδα την ΑΠΑΤΗ του Υπουργείου Ανάπτυξης που μιλάει για έκθεση του ΟΟΣΑ, μια έκθεση που έγινε από το ΙΟΒΕ και από ανθρώπους του Χατζηδάκη ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ.

Θα αποκαλύψω με στοιχεία ότι τα κλάματα του Χατζηδάκη για τους καταναλωτές είναι ψεύτικα αφού γνωρίζει (με πρωτόκολλο) για την Συμμορία που καλύπτει τα καρτέλ, γνωρίζει για τα ψέματα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στον Εισαγγελέα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και απλά δεν κάνει τίποτα. Τους καλύπτει και μας δουλεύει. ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ.
Στους παρόντες δημοσιογράφους θα δοθούν τα αποδεικτικά έγγραφα προς πλήρη επιβεβαίωση των αποκαλύψεων.
Η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου μέσω live streaming στην διεύθυνση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής www.fsa.gr

Με εκτίμηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΑΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 59 ΑΘΗΝΑ 10564
ΤΗΛ. 00302105232621 ΦΑΞ. 00302105236026 κιν. 6974910050

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου