Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Θράσος χωρίς όρια…Πλησιάζοντας πια στην ώρα της αλήθειας, στην οποία ο κ. Τσαβαρής και οι συν αυτώ θα συνειδητοποιήσουν ότι βρίσκονται στην ιστορική θέση της πιο θλιβερής περιόδου των δημοτικών μας πραγμάτων, ο σημερινός Δήμαρχος ξεπερνά και τον εαυτό του σε αμετροέπεια και προσπάθεια εξαπάτησης των Σαλαμινίων.
Με χθεσινό του Δελτίο Τύπου, ο κ. Τσαβαρής επαίρεται(!) για την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μελέτης για Δεύτερη Αναβάθμιση του τερματικού σταθμού  ΥΦΑ νήσου Ρεβυθούσας (“επέκταση κρυογεννητικών δραστηριοτήτων για την αύξηση του ρυθμού αεριοποίησης”) από τον ΔΕΣΦΑ Α.Ε., η οποία Μελέτη εγκρίθηκε στις 6/3/2014 από το Δημοτικό Συμβούλιο, με τις ψήφους μόνο των Δημοτικών Συμβούλων του κ. Τσαβαρή (και όχι όλες).  Και φυσικά, ο υπό προθεσμία Δήμαρχος, άδραξε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τον ψυχικό του κόσμο, κατηγορώντας από τη μία σύμπασα την αντιπολίτευση για «προχειρότητα», «ανικανότητα», «ημιμάθεια» και τα λοιπά, και δοξάζοντας από την άλλη τη Δημοτική του Αρχή για «πρόγραμμα», «οράματα» και… «συνέπεια»!
Ο λόγος για την έπαρση αυτή είναι άραγε ποιος;

Το ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε μια μελέτη του ΔΕΣΦΑ που έφερε την, ελέω πλειοψηφίας Τσαβαρή, συνυπογραφή του Δημοτικού Συμβουλίου; Αν ναι, όντως μιλάμε για ένα κορυφαίο… κατόρθωμα, καθώς η Περιφέρεια, σχεδόν ποτέ ώς σήμερα, δεν έχει απορρίψει τέτοιες μελέτες!
Ο κ. Τσαβαρής επαίρεται άραγε, γιατί δεν διεκδίκησε τίποτα από όσα έπρεπε να διεκδικήσει σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (4-4-2012), όταν συζητήθηκε για πρώτη φορά το θέμα του ΔΕΣΦΑ;
Ο κ. Τσαβαρής επαίρεται, γιατί με την υπογραφή του υπέσκαψε τη νομική διαπραγματευτική θέση του Δήμου, ακριβώς για αυτές τις διεκδικήσεις;
Ή μήπως επαίρεται για το γεγονός ότι η… μετοχική σύνθεση του ΔΕΣΦΑ δεν έχει αλλάξει ακόμα; (καθώς δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησής του μέχρι στιγμής, παρ’ όλο που αυτό, ούτως ή άλλως, αποτελεί μνημονιακή δέσμευση).
 Η απάντηση είναι απλή: Ο κ. Τσαβαρής επαίρεται, γιατί απλώς έχει μια αδιαφιλονίκητη τάση για έπαρση. Και πέρα από αυτό, ο κ. Τσαβαρής δεν ωρροδεί προ ουδενός: Η «επιμονή» του και οι «συντονισμένες του προσπάθειες», είναι για την πραγμάτωση των δυστοπικών του οραμάτων για τη Σαλαμίνα: Για ένα αύριο δέσμιο συμφερόντων και καταστροφής για το νησί μας.
Εμείς, οι Σαλαμίνιοι, δεν θα του το επιτρέψουμε. Ας χαρεί τις λίγες μέρες «δόξας» που του μένουν, καθώς μετά θα αρχίσουν και για αυτόν οι ώρες ευθύνης – και εκεί θα δούμε όλοι τα προσφιλή του «πολιτικά χαστούκια».
Προς το παρόν, ας θαυμάσουμε το… μέτρο του λόγου και της πολιτικής του υπόστασης(!), παραδίδοντας αυτόν και τις εγωπαθείς, υπερφίαλες και αμετροεπείς ανακοινώσεις του, στη χλεύη του λαού της Σαλαμίνας…


                                                Από το Γραφείο Τύπου
                                                του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Σοφρά,
                                                με τον Δημ. Συνδυασμό «Νέα Πορεία Σαλαμίνας»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου