Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ακόμα και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της, κυρία Νάννου…



Στην αγωνία της να βρίσκεται μέσα στην επικαιρότητα η κυρία Νάννου, συνεχίζει να τσαλαβουτά και να παίζει με το προσφιλές σε αυτήν υλικό της λάσπης, κάτι στο οποίο επιδίδεται με ιδιαίτερη έμφαση λόγω της προεκλογικής περιόδου. Το τελευταίο “κατασκεύασμά” της έχει σημείο αναφοράς τα γεγονότα και τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα σχετικά με την αποδοχή της αίτησης θεραπείας κατά πλειοψηφία της απόφασης του ΚΑΣ από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Παναγιωτόπουλο για την επέκταση της εταιρίας “Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε” (Σπανόπουλου).
 Στην ανακοίνωση λάσπης λοιπόν που εξέδωσε στις 7/3/2014 προσπαθεί να παρουσιάσει την αντίδρασή μας ετεροχρονισμένη κι ότι εξαντλείται δήθεν στην αναφορά τής… γλίστρας, ενώ όπως από εμένα πληροφορήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι πρωτοβουλίες μας ήταν απολύτως έγκαιρες, αφού μαζί με τη νομική μας υπηρεσία πραγματοποιήσαμε επαφές με φορείς για να ενημερωθούμε εκτενώς σχετικά με το θέμα.
 Αφού λοιπόν ολοκληρώσαμε τις επαφές μας, φέραμε όπως οφείλαμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να έχουμε την άποψη και την εξουσιοδότηση για τις περαιτέρω νομικές αντιδράσεις μας που στόχο είχαν και έχουν την κατάθεση αίτησης ακύρωσης αλλά και αναστολής της συγκεκριμένης απαράδεκτης απόφασης του υπουργού. Κατά τη διάρκεια δε της συζήτησης ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι για την παρούσα Δημοτική Αρχή είναι αδιάφορο το ακριβές μέγεθος του μήκους επέκτασης των ορίων της εταιρίας, αφού και ένα εκατοστό να ήταν αυτή για εκείνη θα αποτελούσε λόγο κάθετης και άμεσης αντίδρασης.
 Η κυρία Νάννου μπροστά στην αδυναμία της να παίξει για άλλη μια φορά ουσιαστικό πρωτεύοντα ρόλο σε ανάλογης υφής θέματα, προσπαθεί να παρουσιάσει ότι η εισαγωγή και συζήτηση του θέματος στη συνεδρίαση του ΔΣ έγινε με δική της πρωτοβουλία. Εδώ πράγματι γελάνε και οι κότες κυρία Νάννου, αφού όπως είναι καταγεγραμμένο και στα πρακτικά, το θέμα εισήχθη προσωπικά από τον Δήμαρχο



και η εισήγησή του έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία αφού για άλλη μια φορά εσείς για μικροπολιτικούς λόγους μειοψηφήσατε.
 Τέλος στην ανακοίνωσή της, η κυρία Νάννου μπερδεύει τα θέματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις και εμπλέκει το θέμα της έγκρισης ή μη της μελέτης για τα διαλυτήρια πλοίων, όπου κι εκεί το Δημοτικό Συμβούλιο με εισήγηση του Δημάρχου ήταν κάθετα αντίθετο. Υπενθυμίζουμε ότι η αντίδρασή αυτή της Δημοτικής Αρχής επαναλήφθηκε και κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
 Κλείνοντας και αφού αποκαταστήσαμε την αλήθεια, θέλουμε να ρωτήσουμε τη λαλίστατη κυρία Νάννου, η οποία ως γνωστών δεν έχει προέλθει από πολιτική παρθενογένεση στα θέματα διοίκησης του νησιού μας, να μας απαντήσει δημοσίως στο εξής:
 Ως πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Σαλαμίνας τα έτη 2003, 2004, 2005 και 2006 κι ενώ την ίδια περίοδο λειτουργούσαν όλες οι ρυπογόνες και οχλούσες δραστηριότητες, τόσο στο νησί μας όσο και τριγύρω (όπως λατομεία, ιχθυοτροφεία, ναυπηγεία, Ρεβυθούσα, αγκυροβόλια πλοίων κλπ), είχατε ποτέ αντιδράσει ως ο κατεξοχήν αρμόδιος παράγοντας, αφού ως γνωστόν είχατε στην αρμοδιότητά σας ολόκληρη τη γεωγραφική ενότητα του νησιού;

Με αγωνία περιμένουμε την απάντησή σας.



Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου