Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Δενδροφύτευση στο Ευριπίδειο Θέατρο - Δελτίο Τύπου

ΟΠεριβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία δενδροφύτευση στο χώρο του Ευριπίδειου θεάτρου. Σε αυτή την δενδροφύτευση φυτεύτηκαν 100 φυτά και δέντρα, συμπληρώνοντας έτσι την εξίσου επιτυχημένη, παλαιότερη δενδροφύτευση του ομίλου, πριν δύο χρόνια στον ίδιο χώρο.Για την επιτυχία της δράσης, ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και στους φίλους του ομίλου, στο 1ο και 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σαλαμίνας, στο 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέου Φαλήρου και στη θεραπευτική κοινότητα «ΝΟΣΤΟΣ» για τη συμμετοχή τους, στην Κοινοπραξία «Άγιος Νικόλαος» για τη χορηγία, στον κ. Γιάννη Νάννο για τη μεταφορά των δένδρων, στο Δήμο Σαλαμίνας για την υδροφόρα και στο φύλακα του θεάτρου κ. Ρίκο Εμμανουήλ για τη συνεργασία.

Θα θέλαμε, επίσης, να επισημάνουμε ότι ο όμιλος είχε ζητήσει άδεια από το Δήμο Σαλαμίνας για να πραγματοποιήσει και δεύτερη δενδροφύτευση στον κεντρικό δρόμο Αμπελακίων (από το super market ΚΑΝΑΚΗΣ έως και τον Αρχαίο Λιμένα) σε διαθέσιμα πλατώματα και πλατείες καθώς και στην πλατεία Αγίου Νικολάου στα Σελήνια, αλλά όπως μας πληροφόρησαν, έχει προγραμματιστεί δενδροφύτευση από τον ίδιο το Δήμο για τα συγκεκριμένα σημεία.
Ο ΠΕΡΙΒΟΣ εξακολουθεί να αγωνίζεται για την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση του νησιού μας και για αυτό κάθε χρόνο προγραμματίζει στοχευμένες δενροφυτεύσεις με κατάλληλα για το κλίμα της περιοχής δέντρα και φυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου