Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

«Νέα συνεργασία για την Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας»

Ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας» κ. Γιάννης Τσαβαρής έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει ότι δύο νέες ξεχωριστές παρουσίες του αυτοδιοικητικού – και όχι μόνο – χώρου στο νησί μας συστρατεύονται μαζί του για την επερχόμενη προεκλογική αναμέτρηση.Οι κ.κ. Στάμος Μπακαούκας και Μιχάλης Παπαγεωργίου (εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πρώτα η Σαλαμίνα» του επικεφαλής κ. Νίκου Ράπτη) αποδέχθηκαν τη πρόταση του Δημάρχου για μια δημιουργική συνεργασία και έτσι θα συμβάλλουν με τη γνώση, τη παρουσία και τη δράση τους στην επόμενη πενταετή δύσκολη προσπάθεια για συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του νησιού μας επ’ ωφελεία των Δημοτών.
Ο Δήμαρχος πιστός στα πλαίσια των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι των δημοτών, σχεδιάζοντας ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για το νησί μας, εξακολουθεί να ανανεώνει και να διευρύνει τον συνδυασμό με στόχο η πολύπλευρη συνεργασία δυνάμεων να αποτελέσει τη βάση για την επίτευξη των κοινών οραμάτων μας για την πρόοδο του νησιού μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ,ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΛΑΓΟΥΔΙΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ......ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΑΣ

Απάντηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου